Стоян Вълков, певец и инфлуенсър, пусна новата си песен "Милиони" в публичното пространство. Той е гледан, четен и следен в You Tube милиони пъти. Творецът сподели, че отговорността след повечето гледания расте.

"Това са просто едни цифри, които днес ги има, утре ги няма. Правил съм различни проекти с най-различна гледаемост. В началото се опитвах да отговоря на очакванията, но това няма как да стане. Чета негативните коментари, които са адекватни и критични, и си водя бележки", каза Стоян пред Bulgaria ON AIR.
 
Той обясни, че слага субтитри на видеата си, за да достигат и до хората с увреден слух. Освен популярност обаче, от гледанията в интернет влогърите имат и доходи. 
 
"В последните 2-3 години е възможно да правиш бизнес в интернет. Рекламодателите искат да се включват в нашите проекти", обясни Стоян.
 
Певецът също снима и мотивиращи видеа. Той се вдъхновява от историите на световноизвестни личности и ги пресъздава във видеа. 
 
"Попаднах на един статус с кратко описание на историята на Силвестър Сталоун. Казах си, че трябва да го гледат повече хора и така направих първото си подобно видео. Стана голям бум", разказа Вълков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase