IStockphoto

Както може би вече знаете, след ретроградния Меркурий, дойде време на същата фаза за Нептун. За периода от 23 юни до 28 ноември планетата ще забави своя ход. Освен това попада в знака Риби, което носи със себе си още последици.

Времето е подходящо за насърчаване на желанията и подобряване на креативността. Но това не важи за всички представители на зодиака. По-чувствителните натури ще усетят по-силно влиянието на Нептун, като ще спят по-неспокойно, сънувайки най-различни неща.
 
И докато едни ще са здраво стъпили на земята, други ще летят в облаците и ще следват своето въображение.
 
Ето какво да очаквате от ретроградния Нептун според зодията!

Овен (21 март – 19 април)
 
През последните няколко години сте били доста умислени заради въпроси, които не ви дават мира. Сега е време да си отдъхнете и да погледнете на живота през друг обектив. Намерете време за себе си и нуждите, които пренебрегвате отдавна.
 
Телец (20 април – 20 май)
 
Социалният ви живот е поставен на изпитание. Време е да се отделите от колегите и приятелите и да помислите за най-близкия си човек. Периодът е подходящ за подобряване на връзката и чертаене на нови планове – дали сами или с някого подръка.
 
Близнаци (21 май – 20 юни)
 
Периодът е благоприятен за вас. Ще получите вдъхновение, чрез което ще бъдете забелязани и ще постигнете успех. Ако имате планове за нови проекти, изчакайте и не ги споделяйте с никого, за да не се провалят.
 
Рак (21 юни – 22 юли)
 
След няколко месеца прекарани в изолация, вие мечтаете за пътуване и приключения из непознати места. Сега не е най-подходящото време за това, но пък защо не започнете някое ново хоби, което ви кара да се чувствате щастливи? Така ще станете по-спокойни и ще имате достатъчно време, за да планувате бъдещата си почивка на мечтана дестинация.

Лъв (23 юли – 22 август)
 
Ретроградният Нептун ще ви се отрази зле. До края на ноември ще имате проблеми в работата и личния живот. Ще сте разстроени от нещата, които потискате през последните дни. Вместо да тъгувате и да се затваряте вкъщи, вдигнете гордо глава и правете неща, които ви удовлетворяват и мотивират да се борите за вашето щастие.
 
Още за влиението на ретроградния Нептун върху останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase