IStockphoto

Лятото на 2020 г. е времето, в което ще следваме старите тенденции, но и ще започнем да търсим нови начини за решаване на проблеми и да избираме други области на саморазвитие.

Наближава периодът, в който Слънцето преминава през четирите знака Близнаци, Рак, Лъв, Дева. Всеки от тях ще даде важен принос за нашия живот.

ЮНИ
 
От 18 юни до 12 юли ретрограден Меркурий значително ще усложни взаимното разбирателство между хората, а краткосрочните планове ще бъдат по-трудни за реализиране, отколкото продължаването на усилена работа по големи проекти. Също през юни са възможни затруднения в романтичната сфера поради факта, че Венера ще бъде ретроградна до 25 юни. Нейното присъствие в знака на Близнаци ще предизвика някои житейски промени, с които трудно ще се свикне. Но като цяло непреодолими трудности няма да възникнат.
 
От 5 юни до 5 юли ще бъде интересно време – време на големи шансове, но и на значителни пречки за постигане на желаните цели. Ще трябва да се съсредоточите върху положителните страни на живота, да се погрижите за духовното си израстване, да насочите погледа си към близките и онези, които се нуждаят от вашето внимание.
 
Друго значимо събитие на юни е пръстеновидното слънчево затъмнение, което ще се случи на 21-ви. В дни, близки до тази дата, трябва да сте особено внимателни да не започнете нов бизнес и да не поемате рискове. Най-успешен месец ще бъде за хората от зодии Риби, Везни и Скорпион.
 
ЮЛИ
 
Юли ще бъде благоприятен месец предимно за огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец. Те ще успеят в личния си живот. Също така не се изключват победи на професионалния фронт. На късмет могат да разчитат и водните знаци – Рак, Скорпион и Риби. Те също ще постигнат успех в много различни посоки.
 
Какво още да очаквате през юни, юли и август четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase