БГНЕС

 

Социалната изолация се отразява отлично на Соня Йончева. Заобиколена от любимите си хора, оперната прима посрещна Великден с пълна трапеза. На нея, освен вкусни козунаци, имаше и от любимия ѝ плодов тарт.

Българката с радост готви за своя съпруг и двете си деца.
 
„Току-що приготвих тази красота за следобедния чай. Без глутен и млечни продукти“, написа тя в Instagram. Нейни последователи веднага поискаха рецептата за сладкото изкушение, което е изключително леко и здравословно.  
 
Ето какви продукти са ви необходими: 
 
– готово тесто за тарт (без глутен и млечни продукти); 
 
За ваниловия крем: 
 
– 750 мл безглутеново мляко; 
 
– 2 яйца; 
 
– 75 г захар; 
 
– 25 г брашно (без глутен); 
 
– ванилена есенция.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sonya Yoncheva (@sonyayoncheva) на

 
Как да приготвите тарта на Соня Йончева четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase