Снимка: iStock

Продукти:

200 г крема сирене
350 г пудра захар
500 г черен шоколад, разтопен
1 и ½ чаени лъжици ванилия
 
Приготвяне:
 
В купа разбийте крема сиренето с миксер до гладка консистенция. Бавно започнете да добавяте пудра захарта, като не спирате да разбивате. Разтопете шоколада на водна баня. Добавете него и ванилията към сместа. Разбийте с миксера. Охладете сместа в хладилник за 1 час. След това оформете 25 малки топчета с ръце.
 
Оваляйте ги по желание в шоколадови пръчици, кокос, натрошени ядки, пудра захар или какао.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase