Владимир Ампов - Графа отвори дома си за своите последователи във Facebook. Той е сред изпълнителите, които решиха да зарадват феновете си с онлайн концерти. 

"Щастлив съм, че по някакъв начин успявам да съм близо до феновете си и хората, които обичат моята музика. Много деен човек съм и не мога да спра да правя това, което обичам - музиката е моето призвание. Лайвстриймвам от моето студио и различни части на моя дом. Слава Богу, че имам домашно студио, защото в такава ситуация мога да изнасям концерти абсолютно безплатно", каза Влади Ампов пред Bulgaria ON AIR.
 
Изпълнителят призна, че обича да бъде близо до хората и не се прави на някакъв друг човек. Хората ще имат възможност да видят още една страна от мен, отбеляза той. 
 
"Очаквайте следващите епизоди на "Музикален дом", ще бъдат през интервали от време. Целта ми е хората да се усмихнат, да се почувстват близки до мен. Не виждаш и не чуваш хората, само виждаш какво пишат. След това прочетох и им благодаря за топлите думи. Ние също имаме нужда от тази любов, музикантите сме много социални хора. Вътрешна потребност е отново да се виждам с тях", сподели още Графа. 
 
Певецът добави, че мисли за нова музика, докато прекарва времето си вкъщи със семейството. Излиза от дома си само за хранителни покупки. 
 
Графа има планиран концерт а 10 юни на стадион "Българска армия". Той увери своите фенове, че концерт ще има, но датата може да бъде друга.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase