IStockphoto

 В края на годината всеки си прави равносметки. Наред с това, че си пожелаваме повече здраве и успехи през 2020-а, се заричаме да бъдем по-продуктивни, да си намерим нова работа, приятели или да се отървем от хора, които постоянно ни се качват на гърба.

 
Може би сте чували за енергийните вампири, които постоянно издевателстват над хората и по този начин постигат целите си. Такива се намират около всеки от нас. На тях не може да се разчита, защото само използват другите.
 
Според астрологията, родените под определени зодии са именно такива личности, за които личната облага е на първо място. В някои случаи те могат да докарат жертвата си до емоционален срив. Част от така наречените токсични хора обожават да обиждат и карат околните да се чувстват нищожни. Други пък имат тактиката да се държат като истински приятели, но да действат подмолно.
 
Ето от кои четири зодии да се пазите през 2020 г., тъй като могат да ви използват и изтощят емоционално:
 
Лъв
 
Горделивостта е присъща черта на родените под този знак. Те целят да омотаят своята жертва чрез своя авторитет, който поддържат в обществото.
 
Лъвовете винаги искат да контролират всичко. Като лидери те натрапват мнението си и искат да им се подчиняват. Докато другите вършат мръсната работа, те си почиват и им доставя удоволствие да гледат как се държат другите под напрежение.
 
Рак
 
Представителите на този знак издевателстват над най-близките си. Те непрекъснато търсят внимание и ако не го получат, стават нервни и раздразнителни. Злонамереността, която притежават, им пречи да създадат здрави приятелства.
 
Още за зодиите, от които да се пазите четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase