Снимка: Facebook

На 6 октомври актьорът Димитър Маринов навърши 55 години. Той стана известен с участието си във филма "Зелената книга", който спечели "Оскар" за най-добър за миналата година. Маринов също излезе на сцената, за да се докосне до така желаната статуетка, а истински фурор направи малкото българско знаменце, което беше поставил в джоба си.

Сега, актьорът ще се впусне в ново професионално преживяване, което е много по-различно от "Зелената книга". Става въпрос за сериала "Специален отряд", в който Маринов ще си партнира с още една холивудска звезда – Шемар Мур. Поредицата се излъчва по CBS, а в момента зрителите се наслаждават на третия ѝ сезон.
 
Историята се върти около сержант Даниел (Хондо) Харелсън – Шемар Мур, който е бивш морски пехотинец. Хондо е избран да ръководи специалния отряд на американската полиция, занимаващ се с изпълнението на опасни и секретни операции.
 
Засега не се знае точно каква роля ще изпълнява Димитър Маринов и дали ще е част от отряда, или ще бъде преследван престъпник. „Отрядът се занимава със задържане или обезвреждане на особено опасни престъпници, предотвратяване на терористични актове, освобождаване на заложници, осигуряване на поддръжка по време на особени събития и много други неща“, споделя актьорът.
 
Феновете ще могат да гледат Димитър Маринов в девети епизод на трети сезон на "Специален отряд". Все още няма официална дата за излъчването му, но ние ще следим с интерес развитието на новия проект на българския актьор. 
 
Още новини за кино четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase