Снимки: Reuters

Един от малкото хора, които са посещавали Михаел Шумахер след тежкия инцидент в Алпите е бившият шеф на тима на Ферари във Формула 1 – Жан Тод. И ако до сега се виждаше светлина в края на тунела за възстановяването на спортната легенда, то Тод разсея надеждите, като заяви, че Шумахер може би никога няма да се възстанови напълно.

Още по темата

"Семейството му се бори  също толкова, колкото и той, но нашето приятелство никога няма да бъде същото, както преди. Просто защото вече я няма същата комуникация“, заяви Жан Тод пред Express.

Той бе категоричен, че семейството на Шумахер полага отлични грижи за него.

Жан Тод е един от малкото, които са получили позволение от съпругата на легендата от Формула 1 – Корина, да посещават Михаел. Бившият шеф на Ферари не пропуска възможност да се отбие при Шумахер.

Ала някогашният съотборник на Пилето, Рубенс Барикело, така и не получава достъп до Михаел.

"Опитах се веднъж, но семейството му отказа да ме пусне. Казаха ми: "Няма да направиш нищо добро нито за себе си, нито за него“, споделя той. Решението на Корина да ограничи достъпа до съпруга си бе критикувано от бившия мениджър на Шумахер Вили Вебер. Той твърди, че феновете заслужават да знаят какво се случва със звездата.

"Не можеш да оставиш милиони хора постоянно да се чудят“, заяви той пред немската телевизия MDR Sachsen.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase