Снимка: Pixabay

Първото впечатление, което човек прави на околните, до голяма степен зависи от неговия изгряващ знак. Т. нар. асцендент може да повлияе на външния вид на човек, на неговото излъчване и поведение пред другите.

Асцендентът е зодиакалният знак, който се издига над източния хоризонт в момента на раждането ви и управлява първия дом в наталната ви карта. Този дом е нещо като входната врата в съществуването ви – отнася се към първото впечатление, което правите и начина, по който обикновено ви възприемат околните.

А ето и какво излъчване имате според вашия изгряващ знак:

Овен: динамична личност

Ако вашия асцендент е Овен, вие имате излъчване на силен и енергичен войн, който минава уверено и смело през живота. Хората ви възприемат като динамична личност, която не трябва да пренебрегват и с която не трябва да влизат в конфликти, защото интуитивно усещат, че ще ги надвиете.

Телец: спокоен естет

Ако сте родени с асцендент Телец, то вие сте благословени с естествена красота и класа, най-вече заради влиянието на Венера – планетата управител на Телеца. Хората ви възприемат като фина, но практична личност, която има класа и вродена елегантност. Те се възхищават на спокойния ви подход към всичко в живота.

Близнаци: остроумен интелектуалец

Ако сте родени с изгряващ знак Близнаци, то вие имате естествен блясък в очите и вродено желание да общувате. Хората ви възприемат като блестящ и остроумен интелектуалец. Вие излъчвате някаква загадка, въпреки че сте виртуози в това да предразположите хората да искат да разговарят с вас.

Рак: мил и емоционален човек

Ако вашият асцендент е Рак, то вие правите впечатление на мил и нежен човек. Вие сте възприемани за емоционална, грижовна и чувствителна личност. Хората усещат, че могат да ви се доверят и че ще получат съчувствие от ваша страна. Все пак управителят на Рак – Луната ви дава един тайнствен облик.

Лъв: харизматична личност

Ако сте родени с величествения асцендент Лъв, то вие сте приятелски настроени към всички. Вашето силно излъчване озарява стаята, където и да се появите. Подобно на Слънцето, светът гравитира към вас и вие често ставате център на внимание. Хората ви възприемат като популярни, готини и забавни.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase