Снимка: Pixabay

Да бъдеш лицемер е много лесно. Единственото изискване е да говориш това, което знаеш, че другите искат и очакват да чуят, спестявайки им негативното, преглъщайки критиката. За съжаление много хора, които се държат лицемерно, всъщност смятат, че са заобиколени от лицемери.

Те просто не могат да си признаят, че не следват своите собствени правила и идеали, а се примиряват с чуждите. Лицемерите са склонни да са фалшиви не само към хората в живота си, но често те не са верни и на самите себе си.

Всеки един зодиакален знак си има своите лицемерни представители, но има 4 зодии, които са най-склонни да проявяват лицемерие, дали за да се харесат, дали за да бъдат приети, или пък за да извлекат някакви дивиденти.

Ето и кои са те:

1. Скорпион

Странното е, че човекът от зодия Скорпион мрази лъжата от дъното на душата си, но в същото време е склонен да лицемерничи. Той по-скоро обича да се преструва на нещо, което не е. Често хората от този знак се правят на кротки агънца, докато в даден момент не се окаже, че са страшни и опасни вълци.

В природата на потайния Скорпион е заложено да крие истинския си характер и много често дори най-близките хора на представителите на този знак, не са съвсем наясно с тяхната истинска същност.

2. Близнаци

Неспособността на хората от зодия Близнаци да споделят своите истински чувства и мисли, кара много хора да ги възприемат за лицемери. Близнаците не обичат да разочароват околните и са по-склонни да кажат една приятна лъжа, отколкото да заявят горчивата истина. Представителите на този знак създават едно впечатление у хората на искрени и готини личности, но това често е измамно. Близнаците никога не казват какво точно мислят по даден въпрос, преди да чуят мнението на мнозинството.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase