Снимка: Facebook

Общ преглед

Често феновете опитват да приличат на идолите си. В случая на Андреа от Бургас, която е голяма почитателка на фолкпевицата със същото име – копието дори надминава оригинала.

Огромни устни, огромни гърди, които създават впечатлението, че ще се взривят след минута, "красят“ тялото на Андреа, която след последната си пластична интервенция предизвика фурор в социалните мрежи.

По снимките й във Facebook човек спокойно може да проследи къде нещата леко са се объркали. Момичето, което местните медии в Бургас определят като "най-атрактивната абитуриентка в града“ и "истинска кукла Барби“, първо боядисва кафявата си коса в платинено русо – подобно на фолкпевицата Андреа.

След това, постепенно, гърдите й започват да растат, а след това се стига и до устните, които далеч надминават и най-смелото лягане под ножа на самия оригинал.

Според профила на Андреа, тя е завършила Софийския университет, а всяка ексцентрична снимка е придружена с мъдра мисъл, като: "Никой не може да ти отнеме вярата, тя е твоето упование!!!“. Какво общо има точно вярата с напомпаните гърди, остава въпрос без отговор, но тя със сигурност може да се превъплъти в ролята на "Грешната Мадона с големите бомби" от "Ало Ало".

Младата wannbe Андреа има солидно количество почитатели във Facebook, но засега позира сам-самичка на екстравагантните си кадри, без присъствието на някой желаещ да влезе в ролята на Кубрат Пулев. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар