Pixabay

Да бъдеш ясен и директен в изказа си е добро качество. Естествено, добре е човек да обмисля думите си винаги, преди да ги изрече на глас. Понякога твърде директните хора не умеят да се контролират и казват каквото мислят на момента. Има няколко зодии, представителите на които общуват твърде директно и често са възприемани за резки и неучтиви.

 
Ето и кои са тези 4 зодии, които минават директно към въпроса.Те общуват по-нетърпеливо, но пък са наистина честни, чак болезнено:
 
1. Стрелец
 
Хората от зодия Стрелец живеят тук и сега. Те нямат време за губене в скучни разговори или в мъгливи разяснения. Стрелците винаги минават директно на темата, без значение каква е тя. Те не прекарват много време в разглеждане и обмисляне на нещата, които са се случили наскоро или в по-далечното минало. Те живеят, за да се движат напред. Понякога Стрелците могат да бъдат нетактични и дори груби в общуването си, но не го правят умишлено.
 
2. Овен
 
Всички знаем, че хората от зодия Овен са най-импулсивни. Те са на принципа „желязото се кове докато е горещо“. Именно за това те имат склонност да стигат до най-важната тема, без излишни заобикалки, дори въпросът да е деликатен. Овните са страстни и енергични, и това се отнася и за начина им на общуване. Те също не искат да причинят болка на човек със своята откровеност, просто нямат търпение да изяснят ситуацията възможно най-бързо.
 
3. Телец
 
Телецът обикновено внимава с думите си и обмисля това, което има да каже. Посланията му обаче винаги са доста ясни и категорични
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Коментари Напиши коментар

3

Пен

преди 1 година

Няма ли да преместите тази глупава статия в teenproblem?

2

MaйMyнaтa

преди 1 година

Зайчето директ ли е

1

масони мръсни бг

преди 1 година

не съм зодия