Pixabay

Има хора, които се сприятеляват по-лесно и други, които им е по-трудно да създават социални контакти. Според астрологията има зодии, които са по-добри в създаването на нови приятелства, където и да отидат.

Ето и кои са тези знаци:

1. Лъв
 
Лъвът има нужда от почитатели, от свита, от тълпа около себе си, иначе няма как да е център на вниманието. Хората от тази зодия имат таланта да общуват с много приятели едновременно и не се изморяват от това, а напротив – зареждат се. Те обичат да угаждат и да забавляват близките си. Лъвът обаче, винаги се оглежда за лоялни приятели. Той не толерира фалшиви приятелства.
 
2. Скорпион
 
Колкото и да е странно, Скорпионът е един от най-приветливите знаци в зодиака, когато става дума за създаване на приятели. Представителят на този знак наистина харесва компанията на интелигентните хора и процъфтява най-добре, когато работи в сфера, в която има възможност да общува с много, и то интересни, личности. Скорпионът винаги търси нещо различно в хората.

3. Телец
 
Телците обичат да имат приятели и да ходят по партита. Никой не е толкова приятелски настроен като Телеца, особено ако това е свързано с някакъв вид забава. Хората от този знак обичат да флиртуват, да се смеят и да впечатляват новите си познати  със своята страхотна индивидуалност. Телците имат нужда да се чувстват част от някаква общност, от личности с еднакви цели и интереси.

Останалите, зодии, които лесно се сприятеляват, четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase