Pixabay

Промените в настроението са част от живота на всеки човек, но има хора, чието настроение се люшка много по-често от това на други. В действителност, по-мрачните хора са по-лабилни като настроение, но не е задължително.

Според астрологията има 4 зодиакални знака, които са склонни към по-големи вариации в настроението, което може да варира от стрес и отчаяние, до пълна еуфория и то в рамките на няколко минути.
 
Ето и кои са те:
 
1. Близнаци
 
Близнаците обичат да изненадват хората с лошите си настроения. В такива моменти те потъват в самосъжаление и се оплакват от ударите на живота. И така както човек от тази зодия може да ви се вижда на ръба на отчаянието, само след няколко минути, тъмните облаци над главата му може да се разсеят и изведнъж той да стане слънчев и усмихнат.
 
2. Дева
 
Хората от зодия Дева обичат да манипулират близките си като ги дразнят, оплакват се, негодуват и се правят на разочаровани от всичко. Когато всички около тях започнат да си мислят, че Девата е наистина нещастна, изведнъж се оказва, че това е само една маска. Всъщност Девата си се чувства много добре, но не иска другите да знаят този факт.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase