Победата на Кубрат Пулев над Богдан Дину през уикенда предизвка порой от коментари, тъй като кървавата битка предложи драма от всякакъв калибър. Мачът обаче не слиза от медиите в Щатите заради целувката, която българският боксьор лепна на репортерката на Vegas Sports Daily Джени Суши.

Джени видимо бе скъсила повече дистанцията за нормално интервю, а воден от адреналина Кубрат я целуна по устата.

И докато у нас десетки почитатели на Пулев одобриха мачовската му изява, либералите в САЩ го погнаха с критики. Някои активисти дори поискаха срещу него да бъде заведено дело за сексуален тормоз и едва ли не да бъде изключен от професионалния бокс.

Шефът на Джен - Майк Диксън, дори разкри, че тече разследване.

"Джени Суши бе жертва на нежелана, неочаквана и насилствена целувка от страна на Кубрат Пулев в момент, в който тя се опитваше да проведе интервю с него след срещата", пише Диксън в официално становище.

"Работим неспирно с Джени и екипа на Кубрат Пулев за разследване на въпроса и да предприемем правилните стъпки и действия след това злополучно събитие. Искаме да бъде ясно, че Vegas Sport Daily цени безопасността и благосъстоянието на нашите сътрудници повече от всякакви рейтинги, кликове и печалби. Също така сме горди от факта, че предоставяме платформа на нашите журналисти, които споделят същата любов към спорта и качественото съдържание", пише още той.

"Това, което се случи на г-жа Суши бе напълно неоправдано и ние споделяме нейния шок, болка и възмущение. Тя е ценен член на нашия екип и не одобряваме нарушаването на личното пространство на нашите служители по каквато и да е причина. Заставаме твърдо зад г-жа Суши, докато се опитваме да разрешим този въпрос. Ще оповестим допълнителни детайли, когато ги разкрием”, написа още шефът на Vegas Sports Daily.

Самият Пулев също обясни конфузната случка, но в социалните мрежи.

Според него, всичко е било една невинна закачка и след като камерите са изключили светлините, двамата с Дженифър много се смели на всичко. По-късно тя се включила и в празненствата за победата му.

"Може би сте видели клип с мен, в който целувам репортерка по време на интервю след победата ми в събота. Тази репортерка, Джени, всъщност е моя приятелка, и след интервюто я целунах, защото бях много въодушевен. По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и останалите ми близки приятели, с които празнувахме победата. На видеото, след целувката, двамата се смеехме и си благодарихме един на друг. Наистина няма нищо повече в тази ситуация", написа Кобрата.

Коментари Напиши коментар

113

Анонимен

преди 3 месеца

Каза "This is grace" накрая на интервюто.

112

Анонимен

преди 3 месеца

браво кобра! продължаваш напред! но без лиценз и няколко милиона за обезщетение... сега залозите са коя ще е следващата, която ще награбиш в ефир след мач. истински патреот си ти, че и джентълмен!

111

Анонимен

преди 3 месеца

бай ганьо се изака на чистото типично по нашенски. поканили го да се боксира, той тръгнал да целува в ефир. това е недопустимо не само в САЩ, а навсякъде по света! след интервюто на 4 очи каквото иска да прави. сам си е виновен. познавали се били - видял я е да се натиска с други и си е помислил че може да я изклати. кубратееее, язък ти за парите като нямаш мозък останал в главата...