Снимка: iStock

Продукти:

  • 3 супени лъжици кафява захар
  • 3 супени лъжици червен пипер
  • 1 и ½ супени лъжици чеснов прах
  • ½ чаша дижонска горчица
  • 350-400 г свинска плешка без кост
  • ½ чаша барбекю сос
  • 10 питки за бургер
 
Приготвяне:
 
Смесете захарта, червения пипер, чесновия прах и добавете сол и черен пипер на вкус. Поставете месото в тава за печене. Намажете го с горчицата, поръсете добре със сместа със захарта и подправките. Покрийте с фолио. Печете в загрята на 120 градуса фурна за около 8-9 часа или на малко по-висока температура за по-кратко време. Когато месото е готово, накъсайте го с вилица и го сервирайте в питките за бургер. По желание можете да добавите пресни зеленчуци.

Още вкусни рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase