Общ преглед
Само няколко часа преди да ни залее патриотичната вълна, ще си попишем за любов. Във всичките й аспекти и не непременно хубави. Трябва да се гордеем с българския шоубизнес, защото ни предлага цялата палитра на любовта.

Със сигурност я усети Димитър Маринов. Защото се качи на сцената на "Долби тиътър" по време на раздаването на Оскарите, с българското знаме и имаше "наглостта" да държи статуетката. Наред с поздравленията той се сблъска и с една друга "любов". Ама защо е отнел мига на главните герои във филма "Зелената книга", след като ролята му е второстепенна? Защо като е такъв патриот не е изиграл и едно хоро? Какво се прави на българин, след като е избягал от родината си?

Май е по-добре българин да не се качва на голяма сцена, защото лъсваме в пълна степен колко сме малки. Колко от тези, които го критикуваха знаят нещо за кариерата му? Едва ли са много. Но пък с охота го "погнаха" в социалните мрежи, а и в медиите. Понеже се е родил в България и след години е направил грешката да се закичи с българско знаме.

Нека сложим ръка на сърцето си и признаем - превърнали сме се в чуждопоклонници, сякаш това вече е неделима част от характеристиката ни като нация. Да си припомним и случаят с Беър Грилс. Оплюхме държавата, оплюхме си министъра, защото се проверява какви нарушения е направила една чужда звезда. Той ни правел реклама, а ние искаме да го глобяваме, че скочил в едно от рилските езера. Но сякаш забравихме как крякахме да се глобят едни българи, които пак влязоха в езеро, пак ставаше въпрос за снимки на филм, пак ставаше въпрос за реклама. Но бяха българи и иронизирахме патриотизма. След тяхното хоро в езерото последваха апокалиптични картини как Рила едва ли не ще бъде заличена, нямам спомен вече колко вида мъх бяха пред изчезване. Те си платиха глобата и никой не ги защити. Но когато става въпрос за Беър, това вече е друго. Независимо, че нарушението е абсолютно същото. Той е чужда звезда, правещ реклама на България и какво толкова, че поплувал на забранено място и изял няколко жабешки бутчета? Той е герой, оцеляващ. Поне оценихме оцеляването му, че става на места, на които ние се разхождаме.

Моделката Кристин Илиева пък е типичният пример как можеш да загубиш любовта. Защото друга наша отличителна черта е, че сме състрадателни. И сме готови да се лишим от нещо, за да помогнем. Дори и на непознати. Кристин пострада тежко в катастрофа, предизвикана от певицата Дивна. Наложиха й се много и скъпи операции у нас и в Турция. И се обърна за финансова помощ. Стотици дариха суми според възможностите им, Илиева на няколко пъти изрази своята голяма благодарност. Защото през последната почти година животът й се върти около операции, рехабилитации, прегледи. Но сбърка и то жестоко. И сега ще трябва да понесе последствията.

Защото наред с призивите за помощ демонстрира охолен живот, дрехи и аксесоари за хиляди. Никой не иска от нея да си седи вкъщи, но когато парадираш с визия е тъпо да искаш пари от хора, които наистина са се лишили от нещо в името на милосърдието. Кристин пусна кадри в социалните мрежи, на които позира с чанта, която според спецовете е от последната колекция на Gucci, дрехите и обувките й - също дизайнерски. Прическата й определено не е правена с домашната маша, а според очевидци често посещава популярен фризьор, чийто ценоразпис не е за всеки. Хора в социалните мрежи я нападнаха, че често я виждат и в скъпи ресторанти.

И че сега се облича в доста скъпи дрехи, които не си е позволявала преди катастрофата. А и трябва да признаем, че Кристин не е световноизвестен модел. Хонорарите у нас не са никак големи и едва ли е станала милионерка. Ако е било така нямаше да й се налага да търси помощ. И нормално любовта и състраданието към манекенката прерасна в съмнение. Дали парите отиват за операции в клиника или за нов марков гардероб?

"Вярно е, че имам, пак отбелязвам, няколко неща, Подарени, а не Купени с вашите пари! От кариерата си като модел съм спестявала и съм си купувала неща, които мога да си позволя. Смятам, че за да изглеждаш добре облечен, не е нужно да си в марки от горе до долу, а това доста хора го мислят, ето че и ти го казваш. Както ти казваш "че и преди съм носила средностатистически марки", ами и сега продължавам. В предишен мой коментар съм споделила как всъщност става използването на дарителската сметка. Банката не може да отпусне пари за лечение, ако няма представен документ за съответна сума и причина", отвърна на една от нападките за визията си моделката. Пожелаваме на Кристин да се възстанови изцяло и ако може - да запази мълчание, когато е сгафила. Защото оправданията само засилват съмненията.

Преминаваме към по-традиционните измерения на любовта. Раздялата на Мика Стоичкова и нейния годеник Айкут засега е само в сферата на слуховете и предположенията. Двойката не коментира своите отношения, но е факт, че в профилите на Мика снимките с Айкут изчезнаха. И се започнаха догадките. Най-актуалната гласи, че Айки, както го наричаше на галено щерката на Камата, е кривнал от пътя със своя сънародничка. Тя се казвала Сейда и въртели любов от близо година. Новата му изгора била не по-малко състоятелна и вече приютила в своя дом годеника на Мика. Разделените годеници имат дъщеря, която е на две години.

Без да се е сгодявал, в подобна позиция е и Григор Димитров. Тенисистът не коментира по никакъв начин отношенията си с Никол Шерцингер, които според таблоидите са по-студени и от времето на Северния полюс. Дори се заговори, че Гришо най-сетне е погледнал към българското. Според тръгналите клюки той е мачкал чаршафите с Михаела Филева, като всичко започнало покрай снимките на реклама, а по времето на Сурва дори се видели в пернишки хотел. Филева пък официално заяви, че дори не го познава лично. Е, времето ще покаже дали няма да се запознаят...

Друг слух, който броди в шоу средите е, че Асен Блатечки е напуснал отново съпругата си се е върнал при Диляна Попова, която му роди син. Този слух обаче бе пратен в "трета глуха", заради епитетите на Асен към Лейди Гага. В студио преди раздаването на Оскарите той изтърси, че "Лейди Гага не е никаква актриса и е избрана за главната роля във филма "Роди се звезда" заради дебелия си гъз и големия нос". Думи, които биха могли да минат в графа "комплексарщина". Най-малкото, защото Асен бе в родно тв студио, а Лейди Гага в Лос Анджелис и държеше в ръцете си най-престижните статуетки. Определено има разлика и тя не е в обема на задните части на лейдито. Пък и защо толкова се е разтревожил колко е натрупала Гага отзад, след като няма видимо този проблем при Диляна? Ама да не се връщаме към големите сцени и колко обичаме да показваме, че сме малки...

Тази седмица си говорим за любов и няма как да подминем Мегз. Дизайнерката стана оперативно интересна на полицията, но засега тя е навън. За разлика от любовника си Румен Рончев, който е в ареста и ще отговаря за за обсебване и кражба на автомобила на Каканашева. Дизайнерката го бе обявила за откраднат и очакваше да й се изплати солидна застраховка. По думите на Рончев, схемата била измислена от Мегз, която искала да го измами да му вземе бизнеса. Като в приказките обаче нещата се обърнаха. Мигленчето ходи на всяко съдебно заседание и се обяснява в любов на Рончев, той също обърна палачинката и се кълне, че никога няма да я предаде. Въобще - любов в раирано.

Русата Златка също откри голямата любов в лицето на Благо Георгиев. Набожният екс футболист замалко да й предложи по време на Big Brother, а плеймейтката се похвали с годежен пръстен навръх Нова година. Явно сватбата е на хоризонта, но се оказва, че има една пречка. Райкова има църковен брак с Павел Лазаров, който пък живее с фолкпевицата Преслава, която го дари с дъщеря преди няколко месеца. Но вричането пред Бог явно "боде" Благо Джизъса, а и двамата няма как да се венчаят в църква. Затова блондинката щяла да подава молба до Синода, за да бъде разтрогнат църковния й брак.

Любовта може да прерасне в бой и доказателството се нарича Сузанита. Тя се сбила с девойка пред пловдивска дискотека, като причината най-вероятно се крие в любовен триъгълник. Младата певицата поясни, че е била провокирана и затова се стигало до сериозното спречкване, което пратило нейната опонентка в болница.

"Против съм агресията и физическата разправа. Не съм лош човек. Който е бил свидетел на случилото се, трябва да знае защо й посегнах и сега тя лежи в болницата. За да ме провокира толкова много, значи е засегнало болна тема", признава Сузанита.

И това трябва да го аплодираме? Жалко за Сузанита, която иска да е певица. Единствената й връзка с музиката са нейните родители. Орхан Мурад изгради солидна кариера без нито един скандал. Сузанита няма да изгради кариера, но пък скандали около нея колкото щеш. И за да затвърди тази тенденция, непълнолетната блондинка пусна снимка от ваната. Тъпо, тъпо, тъпо...

Най-хубавото последствие на любовта са нейните плодове. Тази седмица Наталия Кобилкина дари със син своя съпруг Такис. Родила в избран ден и час след консултация с астролог. Честито! Но си признавам, че бих предпочел нейното раждане да бъде споделено като при десетките българки, които са се сдобили с дете през последните седмици - сред семейството и най-близките. Защото Кобилкина натрупа популярност и състояние от глупостта и комплексите на много жени, които видяха в нея гуруто, което ще им отвори очите как да не бъдат самотни. Дано поне семинарите й намалеят, така все повече дами ще имат възможността да заживеят в реалния живот и да намерят мечтаната половинка.

В този любовен бис завършваме със 100 Кила.

Рапърът разкри, че се е променил изцяло, води здравословен начин на живот и това се дължи на любовта.

"Никакви наркотици и алкохол. Минах през тези неща и не го крия. Дадох си сметка колко е важен животът и шансът да го живея. Искам да съм в най-добрата форма", споделя той.

Поздрави за него, а ние нека си припомним клишето, че любовта движи света!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар