Снимка: Bulgaria ON AIR

"Остани" е последното заглавие от трилогията на младата Стефани Белковска, която включва още дебютната ѝ творба "Чаках точно теб" и продължението му "Завинаги ти".

В последния си роман Белковска е включила някои второстепенни герои от предишните книги, а творбата разказва за сложната задача за съхранението на любовта.

Тя сподели, че е имала голямо вдъхновение и е написала първите две книги само за едно лято.

"Вдъхновението идва най-вече от любовта към писането. Аз черпя вдъхновение най-вече от любовта към пътуванията, просто обичам да пътувам", разкри Стефани Белковска.

Пред Bulgaria ON AIR тя разказа още, че "Остани" разказва историята на някои второстепенни герои от предишните две заглавия и отвежда читателите на много различни места.

"Не се води точно роман, защото са четири отделни новели, които са събрани в една книга. Всяка една от тези четири новели има собствено заглавие и разказва различна история", обясни още Белковска в ефира на "България сутрин".

По думите ѝ в "Остани" основният въпрос е това как да останем верни на себе си и как евентуално да намерим и запазим чаканата любов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase