Снимка: iStock

Продукти:

1 франзела
2 консерви риба тон
250 г настърган чедър или кашкавал
1/2 опаковка майонеза
сокът на 1 лимон
1 с.л. горчица
2 стрити скилидки чесън
сол, черен пипер
магданоз
 
Приготвяне:
 
Загрейте фурната на 180 градуса. В голяма купа комбинирайте нарязаната на кубчета франзела, рибата и останалите съставки. Разбъркайте добре и подправете със сол, черен пипер и магданоз. След това изсипете сместа в подходяща тавичка. Запечете за около 20 минути или докато сиренето се разтопи и хлябът стане леко златист.

Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase