Снимка: iStock

Продукти:

  • 6 броя тортиля
  • 250 г крема сирене
  • 12 резена шунка или прошуто
  • 300 г пресен босилек
  • 1 чаша чери домати
  • 2 стръка пресен лук
Приготвяне:
 
Намажете питките тортиля с крема сиренето. Върху всяка подредете по 2 резена шунка или прошуто. Покрийте с пресен босилек. След това подредете слой нарязани чери домати и лук. Направете това с всички питки тортиля.
 
Навийте всяка питка на руло. Нарежете я на парченца, така че да се получат минирулца. Можете да ги сервирате пресни или да ги запечете леко, по избор.
 
* Забележка: Рецептата може да се изпълни и с бутертесто, като в такъв случай задължително се пече.
Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase