Снимка: iStock

Представителите на зодия Козирог са любители на домашния уют, приготвените у дома вкусни ястия и най-вече аромата на току-що изпечен десерт.

 
Козирозите държат и на качеството на продуктите, с които се приготвя храната, която консумират. Привърженици са на здравословните рецепти и често включват в тях органик продукти. Рядко правят компромис с качеството на храната си. Затова и наблягат на домашната храна, защото знаят как и от какво е приготвена. Идеалният десерт за тях трябва да включва бисквити или вафли, ванилия, канела, да е лек, не тежък и прекалено засищащ. Пудингът е прекрасна идея да зарадвате сетивата на приятел или ваш близък, който е зодия Козирог.
 
Нашето предложение е лесен и бърз бананов пудинг.
 
Продукти:
 
1 пакет крема сирене
450 мл кондензирано мляко
1 пакет ванилов пудинг за разбиване
3 чаши студено мляко
1 екстракт от ванилия, течен
200 мл разбита сладкарска сметана
4 банана, нарязани на кръгове
½ пакет обикновени вафли
 
Приготвяне:
 
В голяма купа разбийте крема сиренето. Добавете кондензираното мляко, пудинг микса, студеното мляко и ванилията. Разбивайте с миксер, докато сместа стане гладка. Подредете вафличките в съд. След това равномерно подредете и бананите. Излейте пудинг сместа върху плодовете. Върху пудинга излейте малко от битата сметана.
 
Направете още по един пласт крем и бита сметана. Накрая гарнирайте с розичка от битата сметана. За украса можете да наредите още няколко кръгчета банан отгоре.
 
Кoи са най-подходящите десерти за останалите зодии, вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase