Снимка: Youtube

Продукти:

300 г сварен карфиол
2-3 с.л. майонеза
1 с.л. кисело мляко
4 кисели краставички
1 малка глава червен лук
сол, черен пипер
копър
 
Приготвяне:
 
Почистеният карфиол се разделя на малки розички, след което се слага във вряща посолена вода за около 15-20 минути. Когато карфиолът е сварен, може да го прехвърлите в подходяща купа и да го оставите да се охлади за няколко минути.
 
След това прибавете към него майонезата, киселото мляко, нарязаните на ситно лук и краставички, нарязаните яйца. Завършете салатата с наситнен копър, сол и черен пипер на вкус.

Още вкусни рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase