Снимка: Youtube

Продукти:

4 обезкостени пилешки гърди без кожа
За маринатата:
сол и черен пипер на вкус
2 супени лъжици зехтин
1 чаена лъжичка чесън на прах
1/2 чаена лъжичка сушен риган
1/4 чаена лъжичка сух босилек
1/4 чаена лъжичка суха мащерка
4 кръгчета моцарела
4 с.л. песто
чери доматки
 
Приготвяне:
 
В купа комбинирайте зехтина, солта, черния пипер, чесъна и останалите подправки. Разбъркайте добре, след което потопете в тази марината месото от всички страни. Запечете го на грил тиган за около 6-7 минути от всяка страна.
 
След това сложете върху всяка пържола по 1-2 резена моцарела и гответе още няколко минути, докато сиренето се разтопи. Сложете месото в чиния, намажете го с песто, а отгоре гарнирайте с наполовина нарязани чери доматки. Сервирайте докато е още топло.
 
Още рецепти вижте в готварската рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase