Общ преглед

"Блажиш ли, блажиш ли, дедо попе?", "Цялата ни църква е на тоз хал", "Видимо си пада само по духовни неща". Това са само част от коментарите към две кръчмарски снимки, които повече от денонощие са истински хит в социалните мрежи.

На тях е известния като благодетел отец Иван от Нови Хан, младо момиче с деколте далеч от духовното, а пред двамата масата е затрупана с различни ястия.

Първоначално самият отец Иван коментирал пред "Монитор", че това всъщност е внучката му, с която бил на почивка в Гърция преди около две седмици. Разказа, че са били на вечеря с нея и дъщеря си в ресторант, на брега на морето.

По-късно обаче в изданието се обадила Ина Николова, която пояснила, че е от приюта на отец Иван в село Якимово и фотосите са от рождения й ден през декември. Качила снимките във Facebook, като не предполагала, че ще му навреди.

"Искрено съжалявам. Откакто баща ми почина, отец Иван се грижи за мен и майка ми, той ни е като закрилник. Не мога да повярвам какво недоразумение се е получило. Срамувам се, но съм и тъжна и обидена, не съм очаквала, че ще има хора, които ще изтълкуват това погрешно", коментира момичето.

Тя поясни, че по време на празника е имало е други хора. След тържеството обаче пуснала снимките в социалната мрежа без знанието на отец Иван, като написала: "Все така да ни помагаш".

В същото време отец Иван насочил разговора в посока нуждата от дарения и как изкарал тежко боледуване.

Той уточни, че в момента в приютите в Якимово и в нови Хан има 72 ученика и затова да му необходими средства за облекло и учебни пособия. Дарители са му помогнали да плати едната сметка за ток.

За потребителите пък остава да разширят фолклора на база на кадрите.

Коментари Напиши коментар

146

Бай Иван 2

преди 10 месеца

Абе хора,погледнете пак снимката.Това си е чисто софт порно.Отецът дето през ден плаче за помощи по телевизията е захапал ухилен до уши голям кокал и едно момиче дето може да му е внучка му се ее нахварлила.Колко от вас са се снимали така,или дъщерите ви са се снимали така с дядявците си? Това си е класика в жанра.Как беше приказката ? "Не гледай какво говори дядо поп ,ами какво върши".

145

Цецо

преди 10 месеца

До до Цецо № 137

Не виждам защо трябва да се отдръпне, за да не го снимат?!? Момичето си е облечено, макар чудесните й форми да си личат, отчето също е облечен, забавляват се хората, какво лошо виждаш? Пожелава му отново на отец Иван да продължава с грижите си за младите хора, а също и да се забавлява от сърце!

144

до ВЕЛИК Е

преди 10 месеца

А защо мислиш,че ако е учител няма да го уволнят? Помниш ли случаят с 50 годишната учителка, която въртеше някакви кючеци в кръчма с някакъв пиян мъж. Мъжът впрочем правеше неприличните жестове, имаше видео,което беше качено в мрежите, може да го намериш и видиш. На другият ден след това видео я бяха накарали да подаде оставка. Ясно е било,че са щели да я изгонят дисциплинарно.