Общ преглед

Започваме седмичния обзор с една новина, която вплита в себе си мода, плеймейтка, секс. Класика в жанра.

След кратка радост, най-вероятно някоя и друга нощ под завивките, Моника Валериева изведнъж спря с хвалбите как омагьосала Филип Плейн. Модният дизайнер видимо проявява интерес към изкуствено напомпани гърли, за които неговият креват е връх в кариерата им. Наша Моника не пропусна да се похвали в разгара на лятото, че го е оплела, но всичко заглъхва със заглъхването на сезона. Оказа се, че и Плейн видимо не страда за нея. Но пък признава, че още тъжи за жената преди "бройката Моника" - Морган Осман. Явно ще се наложи премиерът Бойко Борисов да събере "всичкото плеймейтка" у нас на семинар на Слънчака и да изнесе една лекция за "материала".

И докато тук нищим само темата за любовта - Наталия Кобилкина продължава да си скубе наивни самотнички. Самотнички, които си мислят, че като изгледат 1-2 нейни видеа и отидат на един семинар ще станат богини в кревата и парите на богатите чичковци ще потекат като реки. Не всички обаче са правили секс за последно през социализма.

Маги Сидерова възропта срещу един от пошлите уроци на рускинята на тема фелацио и нуждата от покорство и повече течности при половия акт.

"Не подценявам теорията, ама поднесена по този начин направо е брутално. Вземете й телефона на тази луда женица, че залива с пошлост!", коментира бившата тв водеща. А иначе продължава да бъде резонен въпросът "Защо някой трябва да си дава парите за уроците на Кобилкина как да привлича и задържа мъжа си, след като тя самата се разведе?". Все пак пожелаваме на Наталия да не се разведе със сегашната си любов, защото вече ни продъни ушите как гърците били най-надарени. Ако се ожени за ирландец, твърдението ще се промени само където се споменава националността.

От секс коуча Наталия преминаваме към една от най-плодовитите писателки - Венета Райкова. Само тя може да издаде три книги за една година, макар стила на писане и героите в него да не изискват повече гънки отколкото има всяка задна човешка част. Страница от нейна книга помогна на позабравената плеймейтка Ася Капчикова да удари бившето си гадже Криско. В пасажа се обяснява как героят Писко бил стиснат и не давал пари на гаджетата си. Ама това някакво задължение ли е? Или ако си плеймейтка трябва задължително да бъдеш издържана? Не че не знам отговора, но девойките от безсмислените конкурси трябва да знаят, че трябва да умеят и нещо друго, различно от креватната гимнастика. Още повече, че историята помни десетки случаи на прелъстени и изоставени, които дори не могат да се завърнат в селското стопанство. Защото са си продали земите, за да бъдат "в Софията" и да се щракат по моловете.

Та да се върнем на темата, Криско е обвиняван, че си влага парите в нови песни и клипове, които му носят още пари. Алоу, рапърче, я се стегни! Ако някоя пластмасова кукла не ти изхарчи парите, каква звезда си? Похарчи някой лев, че летописката на шоубизнеса няма да има истории за 344-тото си книжле.

Продължаваме с клюките на седмицата, които са свързани с Благой Георгиев. Бившият футболист явно действа според максимата на Валери Божинов "Човек само когато знае к'во му е, само аз си знам к'во ми е". Ако се съди по медийните публикации, Джизъса тренира здраво, а вечер наваксва из клубовете. И понеже се раздели с жена му, вече е любимата дъвка за жълтите хроники на тема "гаджета". След като пратиха в кревата му Гери-Никол, сега прясната мълва гласи, че отново е заложил на блондинка. Под чаршафите му се била намърдала Русата Златка, която доскоро ходеше с ММА боец. Но пък и Блажко не отстъпва - тренира под ръководството на ММА бойци. А и със сигурност има по-бели зъби и повече татуировки.

Може да изглежда безумно глупаво, но и министерството на правосъдието се намеси в предстоящия сезон на VIP Brother. Министерството опроверга информацията, че Анита Мейзер ще участва в шоуто.

"По повод информации в медиите, че Анита Желева ще участва в телевизионно предаване, чийто екип е депозирал молба до Министерство на правосъдието, пресцентърът на МП информира следното: В Министерството на правосъдието не е постъпвала подобна молба. Направена справка в информационния масив на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" показва, че Анита Желева е освободена от Затвора - Сливен на 26 юни 2018 г. след определение на Апелативен съд-Варна за изменение на мярката "задържане под стража" в по-лека, а именно "парична гаранция". В тази връзка и с оглед разпоредбите на Наказателно-процесуалния кодекс, спазването на наложената мярка не е от компетентността на Министерството на правосъдието".

Как да не харесваш държава, в което държавните органи се занимават с животоспасяващия въпрос дали осъдена ще участва в риалити. Но все пак е август и всичко е възможно.

Иначе след Глория и Ивана отказала да прекрачи прага на къщата в Нови хан. Така въпросът кой ще влезе в образа на фолкпевицата този сезон остава без отговор. Според слуховете, с най-големи шансове е Лияна, която пък имаше афера с Благо Георгиев. При подобна конфигурация със сигурност ще има сеир.

Най-голямата глупост пък гласи, че Благой щял да получи половин милион хонорар да влезе. Няма яснота каква е идеята за подобен PR - че футболистът ще стане по-богат или че продуцентите раздават много пари. А те обикновено са далеч от тези, които се разнасят из медиите. То ако подобна сума се плати на Джизъса той ще трябва да си го играе "уан мен шоу".

За VIP Brother се спряга и непълнолетната Сузанита, като се спекулира, че с нея ще бъде и семейството й. Преди шоуто обаче малката и недоказана певица ще ни зарадва с ново парче и клип.

Сюжетът - доктори мачкат гърдите на 15-годишната дъщеря на Орхан Мурад. Те си намират повод да опипват и стегнатото й дупе, уж да го прегледат, а тя им се отблагодарява, като им пее по прашки. Самата песен щяла да се казва "Чао, кучки". Цензурата убива, но определено искам да я изпратя от музикалната сцена с "Чао, Сузанита". Поне докато не реши наистина да е певица. В момента е едно голямо нищо, което оцелява със скандали. Когато обаче 15-20 000 харесват нейни голи снимки е притеснително. Превърнали сме се във воайорска нация без морал. Все пак става въпрос за 15-годишна...

По пътя към финала на обзора ще засегнем и по-сериозни теми. Тази седмица ни напусна музикантът Ивайло Крайчовски. В гилдията отдавна е ясно, че той бе в хладни отношения с другите членове на ФСБ. Но Иван Лечев сметна за необходимо да са прави на запознат и да обаяснява как имал проблеми с алкохола и не искал помощ. Със сигурност е така, но подобни коментари, няколко часа след кончината на Крайчовски, е меко казано глупаво. Като не сте приятели - замълчи или поднеси съболезнования.

Фолкпевицата Таня Боева пък заяви, че живее в страх след заплахи за отвличане и побой от бившия й мъж.

"Наистина съм заплашена с побой и отвличане и ситуацията е особено тревожна. Притеснявам се за сигурността си, защото тези неща не са никак безобидни, а дори и на шега подобни закани не се изричат. За съжаление не мога да говоря нищо повече по темата, тъй като в момента се води следствие и имам забрана да давам изявления. Адвокатите ми също са на мнение, че докато полицията събира доказателства и не бъде образувано дело, не трябва да се дават никакви интервюта". В писмо до медиите тя алармира, че е била заплашвана с отвличане и побой от бившия си съпруг – композитора Михаил Бургуджиев, и баща му – известния бизнесмен Тодор Бургуджиев.

Обвинените в пъкления план, разбира се, категорично отричат и от своя страна възнамеряват да дадат на съд фолк изпълнителката за набеждаване в тежко криминално престъпление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар