Видео 09.08.2018

Кристиана Петличка - от волейбола до обектива

Кристиана Петличка е олицетворение на красивата страна на спорта. Бившата волейболистка набързо успява да се превърне от незаменим център на ЦСКА в атрактивен и търсен фотомодел.

Наскоро моделът се завърна от ревю в Мюнхен, където представи новата колекция на италианска марка.

"Модата е доста широкоспектърна професия. Хубавото е, че можеш да обиколиш целия свят и е уникално", сподели Кристиана Петличка в студиото на "България сутрин".

От 3 години красавицата е спряла с волейбола, но признава, че играта ѝ липсва. Поддържа тялото си с тренировки във фитнеса и парка, но за нейно съжаление не ѝ остава време да се върне във волейболната зала.

"Спортът ми е дал много, с удоволствие бих влязла пак на терена. Модата дойде като гръм от ясно небе при мен и съм много щастлива от това. В чужбина постоянно съм заета през деня, имам кастинги. Запълва доста голяма част от жвота ми, но не е само това. Може да опознаеш различни култури, виждаш различни държави", сподели Кристиана пред Bulgaria ON AIR.

Петличка подчерта, че дисциплината от спорта много ѝ помага в модата и това се оценява. Поддържа приятелство с няколко момичета от волейболната си кариера и не смята, че бившите ѝ съотборнички гледат на нея с други очи.

Кристиана Петличка ще остане в България три седмици, след което заминава за месец и половина в Милано.

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 8 месеца

направете поне една хигиенистка или кондукторка на автобус фотомодел,аз мисля че ще изглежда много добре.аман от спортисти,музиканти и тем подобни , защо има дискриминация ?!

4

Долния

преди 8 месеца

Няма значение, пак ме кефи.

3

Смешко

преди 8 месеца

Сигурно вече си задава въпроса, защо до сега не съм стана фото-модел? :D Някой паралия чичак ще я прилага, след което ще има фото-сесии от Дубай. И след това ще дава интервюта на тема морал - изтъркано.