Общ преглед

През тази седмица главният герой се казва Славея Сиракова. Щерката на Наско Сираков и Илиана Раева реши да се изкаже в социалните мрежи във връзка с протестите на майки на деца с увреждания. Тя определи исканията и акциите им като "патардия" и призна, че й се повръща от тях. Защото се нагледала на родители, които изоставили децата си в домове. В които тя ходила да помага. Словото й започва с някакви ласкателства към Слави Трифонов, който подкрепи борбата на майките, включително и с дарение на приходите от концерта си в Лондон.

Славея обаче сметна да обвини майките в безчовечност, призова ги да си правят прегледи по време на бременността, защото съвременната медицина помагала да се вземат решения още преди раждането. Въобще, цялото й излияние бе пропито от глупост, неразбиране на проблема и опит за мнение по въпрос, който видимо е с повишена трудност за Славея. На следващия ден се изказа и майка й Илиана, която защити дъщеря си. Имала мнение, останала неразбрана, а видиш ли в България никой не обичал известните и било пълно с хейтъри. Опитът й да изпере зацапаните гащи на щерка си доведе само до по-неприятен мирис. Едно "извинявайте" щеше да свърши по-голяма работа. Всъщност, Славея се извини и заяви, че не била разбрана. Но когато си на 34, списваш повече от две изречения и оставаш неразбран, изникват едни други, образователни въпроси...

От образование не се нуждае пък Сузанита. За нея е важно да бъде известна. И е известна, защото националните медии доволно я канят в предаванията си. А с какво е интересна? Била скандална. Правила секс на 15, пушела 4-5 цигарки сутрин с кафето, раздава средни пръсти из клипове и социалните мрежи. Това е... И убеденост, че у нас можеш да успееш само с провокация. Мисъл, която е съвсем нормална, когато не се нуждаеш от образование.

"Не знам от кого взимам пари, за да си купувам цигари, от хората ли? Вредя ли им нещо с това, че пуша по 4-5 цигари сутрин с кафето и дори не ги допушвам. Родителите ми разрешават да пуша. А за секса, всяко момиче и момче на моята възраст, поне 80% от тези, които познавам, вече са правили  секс. Нашето поколение бързо се развива, какво лошо има в това?", пита Сузанита. Само ще вметна, че твоето поколение не е твоето обкръжение. Което най-вероятно също е показало среден пръст на училището. Много тийнейджъри дори и на твоите години вече имат постижения, които са гордост не само за тяхното обкръжение. А за страната ни. Да, те не са скандални, рядко са в национален ефир, но придават смисъл не само на своя живот.

В окото на медийната буря попадна и приключилият с футбола Благой Георгиев. След раздялата със съпругата си той е сред властелините на нощния живот у нас. Зашумя се, че има връзка с младата певица Гери-Никол, която обаче и двамата не потвърждават до момента. Появиха се и писания, че Благо бил на издръжка при Гери, а той пък директно заяви, че вече е задвижил адвокатите си и започва дела за уронване на престижа.

Но пък не пропусна да се изправи срещу своя приятел Валери Божинов като певец. Благо се прави на Гери-Никол и видимо почерпен, размахва пачки от стотачки, цитиращ рефрен, споменавайки кокаин и хулигански прояви.

Миналия уикенд Мис България 2009 Антония Петрова се омъжи за втори път. Тя се врече в Гърция на бизнесмена Ивайло Батинков пред най-близките им приятели. Направи добро впечатление, че тържеството им остана далеч от медийните прожектори и мина далеч по-тайнствено от брака на Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова, които постоянно обясняват как не искат медиите да им се бъркат в живота. Но както можете да се досетите, тази медийна суша около Петрова е само измамна, защото само след дни ще започне саморекламата.

Рязко сменяме сватбената тема и отиваме към Мис Силикон Виктория Петрова. И тя е известна най-вече сред роднинското си съсловие, но тази седмица ни информираха, че отритнат любовник продавал снимки с креватните й подвизи. Никой не бил проявил интерес към голите кадри, което мисля, че е повече от нормално - конкретната мома едва ли има какво повече да покаже. Иначе исканата сума за еротичните фотоси била 500 лева.

"Не съм като евтините еднодневки, които искат да станат известни с такива изцепки. Отдавна интересът към подобни изпълнения е изчерпан. Дори не знам какво продава точно въпросният господин, а и не ме интересува", отсича миската.

След цялата тази безсмилена новина е нормално да последва съвет към Мис Силикон - когато решиш да си правиш PR, поне завиши парите, че 500 лева изглежда ниска топка. Иначе правилно си отбелязала, че не си от евтините еднодневки. Участничките в подобни конкурси са известни поне седмица. А някои като Джулиана Гани дори стават известни. И сме готови да ги приемем в Менса, достатъчно е да отговорят на няколко въпроса за четвъртокласници.

Обръщаме внимание на една новина, която попада в категория "слух". Софи Маринова и напусналият наскоро затвора Гринго смятат да вдигнат сватба. И щели да искат 100 бона от медии за права за отразяване. Ако е вярно - и двамата явно живеят в някакъв нереален сват и са разглеждали картинки в чужди списания. Софи е известна в своя бранш, но можеш да я видиш в клуб и срещу 10 лева. Гринго пък е бил просто охранител в Германия и стана известен заради факта, че заживя с певицата. Е, после стана известен и на Темида, след като излежа 10-месечна присъда за рекет на айтоски бизнесмен. Софи Марнова вече призна официално, че подготвя детайлите около сватбата и дори си е избрала рокля. Единствено датата все още се пази в тайна, уж от суеверие. Но и нейните думи не трябва да се приемат като чиста монета, защото тя на няколко пъти заяви, че ще става булка, а до този момент трябваше да има и поне три деца от Гринго. А то - нищо подобно.

Завършваме с един позабравен герой - Гошо от Почивка. Той се е самоопределил като рапър и твори от Испания. Продава парчетата по 20-ина евро, а от време на време записва и сам. Гошо си завоюва правото да бъде един от най-известните фрикове на музикалната сцена, но през последните години го налегна творческа суша. Самодеецът реши да се завърне с парче, в което напада Криско. Защото му отказал дует.

"Много е надут, мисли се за бог на рапа - аргументира своето последно музикално вдъхновение Гошо от Почивка. - Предложих му да направим песен. Дори не ми отговори. Много е арогантен. Пееше за кокаин, а сега за моренце. Криско е превъзбуден селянин. Не го мразя. Просто ми е смешен. Не си мислете, че завиждам. За мен е бай х*й. Чалга певец. Гери-Никол го заряза, а тая Тита е надута пикла. Чалгаджийка, която не може да пее!", лее се варненецът Гошо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар