Снимка: Youtube

Продукти:

500 грама телешко месо
1 глава целина
2 моркова
1 голяма глава лук
7 скилидки чесън
вода или телешки бульон
400 г пасирани домати
1 чаена чаша леща
чаена лъжичка риган
чаена лъжичка розмарин
сол, черен пипер
олио
 
Приготвяне:
 
Нарежете месото на малки парченца и го запържете до златисто в малко мазнина. Към него добавете нарязаните лук, моркови, чесън и целина. Когато зеленчуците поомекнат долейте вода или предварително сварен телешки бульон, както и лещата, ригана и розмарина.
 
Накрая се слагат пасираните домати, сол и черен пипер.

Още рецепти вижте в кулинарната рубрика на Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase