Два дни остават до концерта на германските пауър метъл машини Helloween в София. Майкъл Киске, Анди Дерис, Кай Хансен и компания ще акостират за супер турнето на Helloween "Pumpkins United".

Легендарната група възроди оригиналния си състав и за първи път от близо 20 години ще бъдат на една сцена с тричасово шоу, което ще се проведе у нас в зала "Арена Армеец".

Миналото и настоящето ще се срещнат на една сцена, за да направят едно уникално шоу с огромен LED екран, на който ще се показват кадри от историята, обещават организаторите от Bulgarian Live Music.

Още по темата

Те разкриха и как ще изпълнят всички изисквания на легендите. Екипът, който пътува с групата, наброява впечатляващите 33-ма души, които се грижат за това шоуто да изглежда по един и същи начин във всяка точка на света, в която се провежда.

"Ние подготвяме основата на залата и сцената, след което техният екип влиза и завършва всичко. Очакваме три тира с техника", споделят от BLM.

Освен залата, важен детайл за музикантите е и храната. И няма как да бъде иначе - в екипа има трима вегетарианци. Непоносимост към лактоза имат двама човека, а алергия към гъби има един човек. Затова всичко трябва да е съобразено с тях. В гримьорните има изискване да има достатъчно плодове, вода, сокове, бира, меса, кафе, чай и др.

Специално изискване е вокалите на Helloween да имат прясно суши - 90 минути преди да излязат на сцената, както и две бутилки хубаво червено вино. Освен виното, групата ще пие още Джак Даниелс, водка Абсолют и джин Бомбай. На сцената се очаква да има бира, вода и кола.

След края на шоуто пък музикантите предвиждат отново да похапнат, като за целта искат да има 50 вида сандвичи, както и опция за поръчка на китайска храна.

Концертът на Helloween ще се проведе на 14 декември от 19:00 часа в столичната зала "Арена Армеец". Билети в продажба все още има в мрежaта на Eventim в цялата страна. Цените са - 60 лева (правостоящи) и 70 и 80 лева за седящи места.

Коментари Напиши коментар

3

123

преди 3 години

За съжаление няма да мога да отида. Яд ме е, ама.....

2

Аз

преди 3 години

Да, примерно Рейнбоу не са легенда. Пък и легелнди може да има само в стила който ти слушаш - Айрън Мейдън не са легенди, нито Мегадет...

1

по кротко

преди 3 години

чак пък легенди? Легендите са само 4-5 групи. Бийтълс Куин Лед Цепелин Пинк Флойд и може би Металика и дъ Ху.