Общ преглед

Ето, че вече сме в последния месец на 2017 година. Време за равносметки и... конкурси. Всички вече се изказаха за новата Мис България Тамара Георгиева, а в социалните мрежи се завихриха дискусии трябва ли да върне короната, сякаш тя е най-голямото зло, което се е раждало в България.

Но само се вгледайте в галерията и следващите ни героини и ще оцените, че всъщност Мис Тамара си е доста хубава. Големият й проблем сред "специалистите" се оказа носа й, но едни други миски трябва да се замислят дали въобще са подходящи за каквито и да е конкурси.

Но ще започнем с едно разкритие на руския сексолог Александър Полеев, който твърди, че все повече хора ще търсят ласките на роботизирани секс кукли. Смята се, че поне 10% от населението ще си ляга с тях. Компанията на роботи ще търсят хората, които са преживели психическо разстройство.

И тук идват българските конкурси за красота, които наистина могат да ти докарат такова разстройство. Читателите, които имат по-слаба психика или пък се радват на добър полов живот могат да пропуснат галерията ни. За да не им се наруши равновесието на живота.

Започваме с представителките, които се стекоха в Студентски град, за да се преборят за титлата "Мис Естествен бюст". Вярно, че състезанието е за бухнала гръд без силиконови добавки, но гаранция публиката в клуба е останала повече изплашена, отколкото развълнувана от еротичната надпревара. Вижте ги и който е хвърлил лоша дума срещу Мис Тамара - да се свре в най-тъмния ъгъл.

Плеймейтката Деси Фотосесията пък си е наела PR, който залива медиите с информация за всяка нейна крачка. С кого се залюбила, с кого си приказвала, какво спечелила. Тази седмица пък тя станала "Най-секси брюнетка", което си е жива подигравка с брюнетките в България. Но трябва да го преглътнем, защото конкурсите за красота у нас отдавна са една гротеска. На същия конкурс - BG Sexy Award 2017, Джулиана Гани си тръгна с приза "Най-секси риалити звезда". А пък нейните летописци я сравника със сръбската звезда Карлеуша. Което нито е за хвалба, нито е красиво.

Но какво да пишем повече за този конкурс, след като голямата награда е силиконов бюст, а сексимвол на всички времена е Кристина Димитрова. Капакът на секси наградите е, че Катрин Вачева също е сред секс идолите.

Съжалявам, ама подобни надпревари трият с баданарката схващането, че българката е сред най-красивите в света.

През седмицата коронясахме и поредната Мис Плеймейт. Това е 24-годишната Нора Недкова от Варна. Не си мислете, че с нещо се отличава - силиконови подобрения, набъбнали устни, характерните вежди. Тя се похвали, че не е чула за себе си нито един негативен коментар. Което явно е предпоставка за сериозна кариера, а и самата Нора изрази надежда, че й предстоят "нови подвизи".

"Винаги съм мечтала да бъда на световна сцена. Знам, че съм родена за това. Аз знам какво е моето призвание", скромна е Мис Плеймейт. Пожелаваме й успех, но нито една нейна предшественичка не е стигнала до световната сцена. Освен ако не се смята отскачането до Италия или Дубай за световна сцена. Но това е една друга сцена, която от хигиенна гледна точка не трябва да се засяга.

Според новите правила на родния шоубизнес, всички, които представихме досега притежават нетипична красота. Така се казвало вече... Но истината е, че това са млади момичета, повечето до 25 години. И какво виждаме срещу нас - с перуки, екстеншъни, изкуствени мигли, неколкократно лягали под ножа за разкрасителни процедури. Които въобще не се замислят как ще изглеждат след 40 години. Ако силиконът не е изгладил напълно мозъчните им гънки не е лошо да напишат в Google "Донатела Версаче" и да преценят доколкото могат дали няма да приличат на нея...

Продължаваме с плеймейтката, която е най-известна сред известните с известността си. Николета Лозанова чукна 30 на Бали, като отново зарадва своите последователи с малко еротика и маймуни от острова. Тя се похвали, че през тези години постигнала много, страдала малко, а най-доброто предстои. Ровихме се в редакцията за ейните постижения, но капитулирахме и стигнахме до извода, че в света на плеймейтките просто постиженията са различни от тези в реалния живот.

Сред това море от силикон, плеймейтки и миски, няма как да не поръсим с малко президентска сол. Росен Плевнелиев и Деси Банова дадоха първото си съвместно интервю, за да обяснят на широката публика колко много се обичат. Стилистиката на разговора едва ли щеше да се различава ако на стола срещу Гала бяха Николета и Николай Михайлов. Дори смятам, че те биха се справили по-добре, независимо, че нямат същия брой съветници и цяла телевизия зад тях. В крайна сметка Росен и Деси така се хиперболизираха като качества, че публиката остана с впечатление, че двамата са някакви извънземни герои и непрекъснато остават потресени от качествата на другия. А не е ли по-добре просто да се обичат?

Завършваме с добрия пример от седмицата. Дизайнерката Мегз, която остави доста противоречиви впечатления в Big Brother, е решила да сподели своя успех на младите хора у нас. И дори изнесла лекция в Симитли.

Като един истински апостол тя ще обикаля страната, ще създава младежки организации, ще ги мотивира да вземат живота си в свои ръце и да останат в България. Ето, Мегз е успяла сама. Да не мислите, че някой й е помагал? Не, слуховете не са верни - всичко е постигнала с бизнес нюх и двете си ръце. Дано само нейната нова кауза не се окаже поредната рекламна кампания на роклите й.

Коментари Напиши коментар

69

YAGA

преди 1 година

ЗАЩО ЛИ СЕ ОБЕЗОБРАЗЯВАТ ТИЯ МОМИЧЕТА ,ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТ И ДА ПЛАШАТ ИЛИ ДА ПРЕДПАЗЯТ ДРУГИТЕ ОТ ПЛАСТИЧНИ ИНТЕРВЕНЦИИ?

68

probi

преди 1 година

Поредната силна публикация на Александър Попов!
Заглавието ме “ грабна “, зверски-порочната, цинична, отблъскваща ...истина за “ красотата на българката “!
Попов си свърши работата великолепно, а къде сме ние, българите, та да я досвършим?
Докога само мълчание, робско търпение и коментари единствено и само по форумите?
И не само за конкурса “ Мис България “!
А за всичко онова, което е факт в държавата ни, а не бива да го има?

67

:)

преди 1 година

Това е било конкурс: Крокодила Гена. :)
И четирите участнички имат шанса да го спечелят.