Вълнуваща вечер с най-големите хитове на едни от символите на българския рок ФСБ очаква фенове в "Арена Армеец" тази събота, 7 октомври. По време на юбилейното шоу ще прозвучат класики като "След десет години", "Високо", "Няма как", "Не така", "Обичам те до тук" и още много други. Ограничено количество билети за събитието все още могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.

Концертът е с начален час 20:00 ч., a входовете на "Арена Армеец" ще бъдат отворени точно в 18:00 ч.

Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, а за закупилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1. Паркингът пред "Арена Армеец" ще бъде на разположение на феновете на ФСБ до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на бул. "Асен Йорданов".

Лица до 18 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията "Често задавани въпроси" - "Пропускателен режим за непълнолетни лица".

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., както и стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на "Арена Армеец" е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Шоуто е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в "Арена Армеец", София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.

 

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 3 години

Най добрата вокална група на всички времена. ПО ДОБРАна този етап България ,не може да има Невероятни парчета изпълнени с много професионализъм .КОМПЛИМЕНТИ

18

Сериозно?

преди 3 години

До Анонимен 5

Всичките им "хитове" крадени? Явно си ги слушал само по радиото. На времето имах няколко техни албума - първия бяха предимно инструментални парчета, половината на Патрик Мораз. Следващит албуми са с тяхна музика.

17

11

преди 3 години

До Анонимника 11

Ако викаш на частите от концерт, които пуска Трифонов от 2-3 дена чaлгия, значи просто не си българин и си музикално кастриран инвалид. На българската народна музика вече крeтени викат чалгия,