Рок легендите от Europe се завръщат в България за голям концерт в столичната зала "Арена Армеец" на 16 май догодина. Култовите шведи включиха България в своето "The Final Countdown" турне и за първи път ще свирят в най-голямата зала у нас.

Пет години след последната си визита в София, рок легендите се завръщат в столицата. Повод за визитата е техният 30-годишен юбилей, който те отбелязват с турне - "The Final Countdown", съобщиха организаторите от Bulgarian Live Music.

"За нас е чест, че Europe включиха България в турнето си. Последната им визита в София беше преди 5 години и сме сигурни, че феновете им ги очакват, особено сега, когато за първи път ще свирят в "Арена Армеец", споделят от Bulgarian Live Music.

Europe остава любима банда на многобройните българските фенове. Сред едни от най-големите им хитове са Carrie, Rock the night и разбира се - The Final Countdown, който е с над 270 милиона гледания в Youtube. Автор на повечето песни е вокалистът на групата Джоуи Темпест. Europe са продали над 23 милиона албума в цял свят.

Билетите за концерта са вече в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и на касите на техните партьори. Цените са - 60 лева (терен), 70 и 80 лева (седящи).

Организаторите правят и специален подарък за най-верните фенове на групата, като пускат първите 200 билета от терен на промоционална цена от 50 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase