Общ преглед

Първата работна седмица на първия месец от новата година започна. Не случайно наричат януари понеделник сред месеците. Трябва да си признаем, че всичко щеше да бъде по-лошо, ако имаше сняг, колкото и да е нормално за сезона, щеше да влоши сериозно нещата. Най-малкото, предвид почистването по градовете, щеше да се наложи да се слагат вериги. А това не винаги е лесно. Защо - вижте в галерията.

Започваме с нещо от изминалата седмица. Хубавото е, че покрай мъжкото хоро не видяхме някои грозни гледки. До скоро млади и здрави момчета браниха традиционното мятане на кръста във водоемите от роми, но оказва се, че това, че няма роми, не прави нещата по-красиви.

 

 
Традиционният бой за кръста в Ботевград (видео)

Традиционният ръгби мач с кръстове се проведе и тази година в Ботевград. Богоявленският кръст се изкриви, кръстът на участниците не толкова. Съвсем в традицията на големите дербита, милицията бе бита, вместо тя да насили добрите христиени.

Posted by България на селяните on Thursday, January 7, 2016

Продължаваме напред с едно клипче, което силно се надяваме да е само каскада и да не са пострадали хора. Междувременно се радваме, че времето у нас прибра моторите от улиците.

 

que porra e essa !! 󾌴󾌴󾌴󾌴󾌴ev

Posted by Sou amante das Duas rodas on Thursday, January 7, 2016

 

Поздравяваме православните държави, празнували тази седмица Рождество Христово. В този ред на мисли, предвид и неприключилите именни дни за месеца, ви напомняме да оставите коктейлите и шотовете на професионалистите:

 

руснак му кажи..

Posted by Откачалници on Friday, January 8, 2016

 

Гледали ли сте индийски сериал? Ако не сте, задължително гледайте. Ето защо:

 

 

:D :D #chub1na

Posted by Gogaggg.com on Friday, January 8, 2016

Завършваме с едно клипче от русенско. Пожелаваме успех на Габи, повече банани да намира:

 

 

Posted by Разградчаните Сме Най-яките on Sunday, September 20, 2015

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар