Снимка: Булфото, архив

Полицията в Добрич залови пиян водач, седнал зад волана на товарен автомобил с 3.29 промила алкохол в кръвта.

На 15 август, около 19:45 часа, в района на кръстовището на ул. "С. Ганчев" и ул. "Г. Кирков" автопатрул спират за проверка товарен автомобил "Мерцедес" с добричка регистрация.

При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,29 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 40-годишният шофьор от град Каварна.

По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Каварна.

При друг подобен случай, в 00:35 часа на 16 август в Кранево, е спрян за проверка лек автомобил "Рено" с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с дрегер, уредът отчита наличието на 1,71 промила в издишания от водача въздух.

С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 33-годишния шофьор от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 5 години

поне 5 години в панделата

3

Б Б

преди 5 години

родителите му са виновни ,не са взели мерки

2

ШОФЬОР

преди 5 години

И СЕГА КАТО МИНАТ 24 ЧАСА КАКВО ЩЕ МУ Е НАКАЗАНИЕТО ??? НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ГО ПУСНЕТЕ ОТ АРЕСТА ДА СЕ НАПИЕ ПАК И ОТНОВО ДА КАРА АВТОМОБИЛА...ЗА ТАКИВА ТРЯБВА ВЕДНАГА ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА: 1 ГОДИНА В ПАНДИЗА И 5 ГОДИНИ С ОТНЕТА КНИЖКА!!!