Жеката смята, че Левски се е разминал с петица... Снимка: Булфото

Бившият нападател на ЦСКА Петър Жеков е на мнение, че "армейците" са пропуснали да вкарат поне пет гола на Левски във Вечното дерби, завършило с класическа победа за 31-кратния първенец на България.

"ЦСКА е израснал с класи благодарение на Стойчо Младенов. Само за два ме­сеца хора, които не се познаваха, вече играят като отбор на една година", сподели Жеков пред вестник "Тема спорт".

"Три­те гола бяха най-малкото, с което Левски можеше да се размине. През второто полувреме също се опитах­ме да вкараме, но бяхме преследвани от малшанс."

"Левски трябваше да отне­се най-малко пет гола. ЦСКА е с класи над своя съперник. Правиха си майтап, подиг­раваха се с Левски, но не го направиха докрай."

"Гърго­ров е играчът на мача. Пасът му за първия гол бе невероятен. Не всеки мо­же да подаде между четирима защитници, на крака на човек, който нахлува на скорост."

"А Емил изигра то­зи мач на един крак, без ни­то една тренировка. Пра­ви му чест, че излезе на терена с контузия. Малцина биха го направили в негово­то състояние."

"Не знам за­що треньорът на Левски казва, че били пуснали леки голове. Напротив голове­те на ЦСКА бяха страхот­ни. Съвсем закономерно ще бъде да се борим за титла­та", завърши Жеков.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase