Гонзо се закани на Левски. Снимка: Булфото

Треньорът на "Черно море" Георги Иванов-Гонзо се закани на Левски като заяви, че "моряците" излизат за победа срещу "сините". Срещата е утре на стадион "Тича" във Варна.

Както е известно, до момента "Черно море" има три поредни загуби от началото на пролетния полусезон и вече е застрашен от изпадане. При ново поражение най-вероятно Гонзо ще бъде уволнен.

"Черно море" излиза срещу "Левски", за да победи. Срещу "сините" искам да играем футбол и ще се опитаме да противодействаме по най-добрия начин. Мисля, че трябва да покажем майсторство във всички компоненти, за да спечелим такъв мач".

"Дано изиграем един добър двубой, от който да изпитаме удоволствие и който да ни вдигне за останалите срещи до края на сезона", коментира Гонзо пред "Труд".

Иванов добави, че се чувства спокоен, но няма да остане безчувстван по време на мача, тъй като за първи път излиза срещу Левски.

"Няма раздвоение при мен. Всеки спортист знае, че трябва винаги да се доказва и да се стреми да печели във всяко състезание".

"Спокоен съм, защото виждам, че няма излишно напрежение в нашия отбор и се подготвяме нормално като за всеки друг мач. Няма да се правя на безчувствен. Все пак за първи път в кариерата си излизам срещу Левски", добави Гонзо.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase