Ивана има много хитове в кариерата си, но "Второ хубаво" едва ли ще е сред тях. Снимка: Булфото

От няколко дни феновете на Ивана тръпнеха да видят новия й проект "Второ хубаво". Певицата направи доста шумна реклама, оказа се, че й партнира красив испанец с титла за красота. Самата Ивана даде няколко интервюта, в които стана ясно, че и тя имала песни, от които се срамувала през годините.

И заяви, че много би искала песните й да носят послания и обичала повече концертите по светло, а не след полунощ.

Винаги сме подкрепяли тезата, че предварителната реклама е нож с две остриета. Когато се наслагва определено очакване може да последва и разочарование. Особено при изпълнители като Ивана, която не е еднодневка и има много почитатели.

Само благодарение на факта, че има хиляди фенове, "Второ хубаво" може да се изкачи в класациите, но едва ли ще бъде сред хитовете на лятото в попфолка.

В новата й песен и видео посланията са ясни, но те са подходящи повече за времето след полунощ.

Поне натам водят фрази като "Не ме гледай така, че от мръснишкия поглед в очите ти се чувствам гола съвсем" и припева "Усмивката ти е второто хубаво, което могат твоите устни, но много повече си падам по първото, първото - да целуват бавно и мръсно".

Еротиката се подсилва от ролята на испанеца, за чиято красота по-добре да се изкажат представителки на нежния пол - ще бъде достоверно.

Като цяло сюжетът на видеото би могъл да разгаря някакви летни страсти, но краят убива всякаква еротика.

Финалните сцени, в които двамата се поливат с шампанско идват в повече и някак си подхождат повече за клип на Азис.


Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 8 години

хахахаххахах, в кои класации??!?!?!?! на билборд и ролинг стоун може би???

32

вана

преди 8 години

много *** клип то не бяха стари вагони ръждясали мрежи и други тем подобни тъпотии явно вече репертоара съвсем се е изчерпал на каката та се чуди с какво да впечатли тинейджърската пъпчясала публика ,чудя се кой нормален човек ще гледа цялята тая простотия

31

натали

преди 8 години

голяма тъпня.тотална излагация