Ивана - "Българската Адел". Снимка: Dnes.bg

"Няма два лева в народната банка, лъже... преяжда с луканка". За тези рими на Милена се сетихме, след като научихме фундаменталната новина, че фолкпевицата Ивана поддържа тонус за среднощните участия с луканка и суджуци.

Честно казано никой от нашия екип не е заловил певицата на "местопрестъплението" да блажи, затова се доверяваме на ежедневника "Монитор". Очевидци им доверили, че Ивана пъдела умората от нощния живот не просто с резенчета, а направо с големи парчета колбаси. За доказателство тези очевидци сочат сочната фигура на изпълнителката.

За нейните фенове обаче външният вид няма значение и набързо й лепнаха етикета "Българската Адел". Не сме много съгласни с тази квалификация. Каква е Адел? Обикновена поп звезда. За разлика от Ивана, която още преди няколко години бе обявена за МЕГА звезда.


Слизаме с едно ниво надолу, за да ви представим новия сингъл и клип на хип-хоп звездата Спенс. Хип-хип ура и за неговата партньорка в проекта Виктория Радина, известна и като Никита. Също звезда, но от филми, които вървят по едни специфични канали след полунощ. Иначе трябва да признаем, че Спенса си остава майстор на текста и като цяло парчето ни грабна. Затова бързаме да го споделим с вас, като само ще допълним, че то е част от музиката към новия български филм "Корпус за бързо реагиране".


Аплодисментите тази седмица са за Алисия, която даде индикация, че махленският медиен спор по оста София-Лече може и да затихне. За ужас на феновете на сапунките тип "Фолк перла" и "Листопад по Playmate-ски" драмата върви уверено към своя финал. Съдът скоро ще се произнесе окончателно по делото между Алисия и Валери Божинов, а Николета ще роди и нападките ще бъдат заменени с памперси.

Фолкпевицата обаче ни разочарова с новината, че в неин клип няма да видим Ники Михайлов. За да не ги оплюят. Жалко, няма да разберем дали футболистът има актьорски заложби.

Може би прекаляваме тази седмица с фолка, но няма как да подминем певеца Ангел. Не знаем дали той попада в категорията "Звезди", но новината е по-скоро социална. Той сам се похвали, че в Испания го взели за бездомник. С някаква гордост ни споделя как заминал за южната страна след участие и докато чакал да се прехвърли в друг самолет, поседнал в една градинка в Мадрид. И заспал. Докато не го разбудили полицаите, които го сметнали за бедняк, който няма покрив над главата си. Ако историята е истинска, едва ли трябва да се използва с пиар цели. Не ни се струва хич престижно, че българин са го сметнали за бездомник и е имал вземане-даване с местната полиция.  

Завършваме седмичния обзор с юнаците от ЦСКА, предвождани от треньора с голямата уста Стойчо Младенов. За пореден път се доказа максимата, че е хубаво да говориш, след като си свършил някаква работа, а не да лежиш на стари лаври. Екзекуторът на Ливърпул от десетина дни не спираше да говори срещу основния си конкурент за държавни поръчки, световни заговори, синьото БФС и т.н. Всичко се обърна срещу него, след като футболистите му се издъниха срещу шестия в Б група Септември Симитли.

Звездите на ЦСКА сами се определиха като "срам за футбола", но все още не могат да оценят какво сториха на своя предводител. Вкараха го за пореден път във фолклора на противниците и към досегашното му название "Тройчо" вече има и фамилия - Симитлито. Феновете на ЦСКА могат да съжаляват и за отпадането на Левски, тъй като имаше реална възможност на полуфинала те да гостуват в култовия Симитли. И Николай Костов също да прибави към името си новата фамилия на Младенов. Един вид да станат роднини. Сега единственото, което ги свързва, е, че са начело на родните грандове, които всъщност са само книжни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase