Легендарният нападател на ЦСКА Петър Жеков коментира ситуацията в армейския клуб и сериозно оплю "Титан" и Димитър Пенев.

"От ЦСКА доста закъсняха с тази смяна. По принцип рибата се вмирисва откъм главата. На първо място вината е на собствениците, че назначиха онзи - сърбина, и Пенев. Те нямат работа в ЦСКА!", отсече легендата пред "7 дни спорт".

"Пенев тренира отбора дистанционно, седи на един стол и само говори, а Симонович чат-пат се съблича, за да може да се изпоти и после да може да пийне. Единствено Зафиров се занимаваше с момчетата.

На Симонович и Пенев трябва да им се търси отговорност, защото те водят играчите и те се занимават с това. В същото време обаче нищо не разбират. Димитър Пенев направи голяма простотия, като пусна Иван Боладо, който дори не беше тренирал", продължи с упреците си легендата на "армейците".

"Сега се контузи и 6 месеца няма да играе. Това обаче е пълна глупост, Пенев вече е изкуфял! Ако толкова искат да си стои в ЦСКА, нека го оставят като паметник. Да го държат като експонат и само да го показват на хората".

Жеков сподели, че според него Стойчо Младенов е добър треньор и ще оправи отбора.

"При него ще има резултати. Първенството ще стане по-интересно и ЦСКА няма да има проблеми с влизането в тройката. В Бургас футболистите се раздадоха доста, но не им достигна късмет. Има и много нови играчи, които не са свикнали един с друг и не са се сработили. В първите 3-4 кръга ще е така, след това ще се види истинското лице на ЦСКА", заяви още легендарният нападател и продължи:

"Грешка беше продажбата на най-добрите играчи от есента. Новите не впечатляват, въпреки че има 1-2 добри момчета".

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase