Хороскопи 17.07.2019

Овен

Деловите контакти ще са интензивни и напрегнати. Няма да е лесно да намерите общ език със събеседниците си и на моменти ще имате усещането, че говорите на различни езици. Променете тактиката, за да стабилизирате стратегията.

Телец

Инвестирайте време и сили само в дейности, от които очаквате бърз приход. Всички останали ще можете да отработвате или коригирате „в движение“. Не е изключено да чуете остри обвинения от любимия човек или много близък роднина по повод неизпълнено обещание.

Близнаци

Началото на деня може да е свързано с неприятен разговор или съобщение. Лошото настроение ще се отрази негативно на работоспособността ви. Избягвайте разговорите, анализиращи лични отношения, пропуски и грешки. Резултатът от тях няма да ви хареса.

Рак

Обективната ви преценка за фактите и събитията днес ще е много важна, защото ще ви подскаже правилния начин на действие. Не придавайте на случващото се нито прекалено тъмна, нито прекалено ярка украса. Залитането в крайности е предпоставка за изграждане на илюзорни представи, което за представителите на вашия знак е твърде опасно.

Лъв

Поведението на любимия човек може да ви разтревожи. Да ви се стори, че се държи хладно, че реагира с безразличие на вълненията ви. Попитайте какво се случва, вместо да правите прибързани заключения. Не е изключено да има затруднения, за които не подозирате.

Дева

Някои преживявания днес ще са ви неприятни, защото няма да сте в състояние да противодействате на събитията в съответствие с принципите си. Използвайте материалния фактор като база за оценката си. Приемете, че не се е случило нищо фатално, ако няма да претърпите финансови загуби.

Везни

Въздържайте се от дългосрочни инвестиции и скъпи покупки за продължителна употреба. Не взимайте и не давайте пари на заем. За някои задачи ще се натъкнете на затруднения. Ще се справите, ако не ги преувеличавате.

Скорпион

Романтичните преживявания ще са като „кутията на Пандора“. Ще са извор и на изкушения, и на противоречия. Поддадете ли се, бъдете готови за неприятности. Загубите ще са много повече от придобивките.

Стрелец

Всичко ще е важно днес. Ще е много трудно да решите с какво да започнете и в каква последователност да действате. На това отгоре и контактите ще са интензивни. Колкото по-малко говорите за работата си, толкова по-добре ще я свършите.

Козирог

Последното нещо, за което ще имате време да мислите днес са собствените ви интереси. Само който не се сети, че ви познава, той няма да ви потърси и като че ли всичките ви приятели ще са попаднали в сериозна беда. Всъщност, няма да се наложи да правите почти нищо освен да ги изслушате. След това и сами ще се справят.

Водолей

Най-добрият начин да се освободите от натрупаното през деня напрежение е да си организирате някакво развлечение насаме с любимия човек вечерта. Ефектът ще е двоен. Ще освежите отношенията и ще възстановите тонуса си.

Риби

Действайте с равномерно темпо и по възможност не се натоварвайте с чужди задължения. Ако участието ви в публични мероприятия и дискусии не е задължително е по-добре да отклоните поканите. Некоректна постъпка на приятел ще ви накара да си зададете въпроса заслужава ли си да поддържате връзката.