Хороскопи 25.09.2018

Овен

Най-сложният за решаване въпрос днес ще е свързан с бизнеса ви, ако имате собствен такъв, или със семейните финанси. Може да се наложи да общувате с хора, които не ви харесват твърде много, но в крайна сметка от две злини трябва да изберете по-малката. Не пренебрегвайте и събитията у дома, за част от тях ще е необходима намесата ви.

Телец

Текущите задачи няма да изискват особени усилия. Ще разполагате с достатъчно време, което можете да използвате за усвояване на нова информация. Ако съвсем скоро сте имали противоречия с любимия човек днес ще се сетите как да ги изгладите.

Близнаци

Всичко ще се случва по обичайния ред. Ще имате време и за професионалните, и за личните задължения, и за себе си. Нищо няма да изисква сериозни усилия и съвсем незабелязано ще установите, че сте реализирали идея, за която от скоро си мечтаете.

Рак

Неприятните преживявания, до колкото ги има, ще са свързани с членовете на семейството или много близки роднини. Не става дума за някакви сериозни проблеми, а за невъзможност да постигнете съгласие по практически въпроси, въпреки усилията ви.

Лъв

В професионален план ще констатирате пропуск или грешка. Първоначално може леко да се паникьосате, но е по-добре да намалите темпото и да обмислите задълбочено ситуацията. Ще установите, че ефектът не е фатален и разполагате с възможност за корекции, но ще е за сметка на личното ви време.

Дева

Като цяло денят ви ще е успешен, но ще имате твърде много работа и това може да ви направи раздразнителни. Обмисляйте реакциите си, защото в момент на недоволство може прибързано и незаслужено да оскърбите някого с дума или жест, а след това ще се почувствате доста зле.

Везни

Интересна идея ще ви хрумне, която може да подобри организацията на работа или да ускори крайните резултати. Споделете я незабавно с шефа и останалите участници в екипа, но по начин, който недвусмислено показва авторството ви. Съвсем скоро ще получите и предполагаемия материален еквивалент.

Скорпион

Неприятна новина в началото на деня ще ви принуди да промените плановете си. Едва след обед ще успеете да довършите започнатите задачи. Не бързайте, за да не се наложи след това да отделите два пъти повече време за отстраняване на допуснатите грешки.

Стрелец

Опитайте се да действате с равномерен ритъм и не се надявайте на бърз напредък. Ще се натъквате на затруднения от време на време. Част от тях ще са свързани с обективни обстоятелства, но друга част ще са резултат от човешки пропуски. Не сте в позиция да ги отстраните самостоятелно, така че е по-добре да изчакате.

Козирог

Въпрос, свързан с имоти или друг вид имущество ще излезе на преден план. Ситуацията ще се окаже доста заплетена. Помислете кой от близките ви приятели се е сблъсквал с подобен казус и се възползвайте от опита му.

Водолей

Вероятно е да попаднете на интересна обява за работа в интернет и спонтанно да ви хрумне, че имате нужда от промяна. Не бързайте, за да не установите, че сте „изпуснали питомното, за да гоните дивото“. Уточнете детайлите, преди да оформите решението си документално.

Риби

Действията ви, колкото и да са аргументирани, ще предизвикат нечие недоволство. Наблюдавайте реакциите на опонента си, най-вероятно ще се опита да ви навреди. Не реагирайте по същия начин, заложете на обективните факти. Спорът ще се реши във ваша полза.