Хороскопи 24.09.2018

Овен

Ще ви е трудно да се включите в каквато и да било колективна дейност както на работното място, така и у дома. Околните може и да изкажат несъгласие с действията ви, но истината е, че е по-добре да намалите инициативата и да действате индивидуално. Ориентирайте усилията си към усвояване на нова информация.

Телец

Вероятността да се върнете към стара работа не е за пренебрегване. Бъдете готови за по-големи натоварвания от обикновените и за това да разпределите силите си към повече от едно занимание едновременно. Не коментирайте старите грешки, независимо чии са. Най-важното е да ги отстраните.

Близнаци

Настроението ви е прекрасно и с каквото се захванете ще ви се получава от раз. Усмивката ви е заразителна. Съвсем неочаквано ще спечелите на своя страна човек, който обикновено ви се противопоставя.

Рак

Не се натоварвайте с прекалено големи отговорности и не бързайте. Преценявайте не само сложността, но и риска от работата си. За някои дейности не сте подготвени да се справите самостоятелно и е важно от кого ще поискате съдействие.

Лъв

Въздържайте се от остри критики и скептични забележки. Не си създавайте врагове, дори и временно. Споровете, каквито и да са, няма да завършат положително за нито един от събеседниците, само ще си развалите настроението.

Дева

Ще направите нещата така, както си ги представяте, ако не се съмнявате в себе си нито за минутка. Разпределете правилно времето между личните и професионалните задължения, за да не засегнете ничии интереси.

Везни

С текущите задачи ще се справите, но от допълнителните е по-добре да се откажете. Дистанцирайте се от чужди проблеми, които биха могли да се отразят негативно на душевното ви равновесие. Отделете поне час време за спорт.

Скорпион

Преценявайте изключително прецизно изказванията си. С невинна уж шега може да оскърбите човек, от когото всъщност зависите и имате нужда да ви посъветва. Не е желателно да „оригиналничите“ по време на делови срещи и разговори.

Стрелец

Обикновен, леко монотонен ден без ярки емоции. За сметка на това рутинната работа няма да ви отегчи и ще успеете да докажете професионализма си. Вечерта е възможно да присъствате на някакво парти с роднини, където тайничко ще се забавлявате от странното им поведение.

Козирог

Избягвайте две неща: проявите на самодейност и острата самокритика. Каквото и да се случи помнете, че не всичко зависи от вас и че не сте в състояние да контролирате всички процеси. Екипната работа е свързана и с екипна отговорност.

Водолей

Проявете търпение към странностите на околните. Днес не всички ще реагират по обичайния начин. Не ги съдете и не задавайте излишни въпроси. Всеки има своя критичен ден с лошо настроение, когато е най-добре да бъде оставен сам.

Риби

Ще се случат непредвидени промени днес. Не забравяйте, че в момент на изненада най-добрата реакция е мълчанието. Наблюдавайте и си създавайте тактики. Събитията може да не ви засегнат пряко, но все пак ще оставят някаква следа.