Хороскопи 21.07.2019

Овен

Намалете разходите. Няма да получите финансови постъпления, даже ако ви се струва, че са абсолютно сигурни. Направете всичко възможно, за да запазите спокойни отношенията си с близките.

Телец

Противоречив ден и доста напрегнат. С колкото по-малко хора общувате реално или виртуално, толкова по-добре. Не приемайте предложения от социалните мрежи, ще се опитат да ви измамят.

Близнаци

Можете да правите експерименти, свързани с творчество или усвояване на нови знания, но в никаква друга област. Не се опитвайте да се сближите прекалено много с човек, когото познавате от скоро. Възможно е да намерите изгодно решение на проблем, свързан с имот.

Рак

Ще получите висока оценка на дейност, завършена преди време. Не бързайте да се съгласявате с предложение за допълнителна работа. Властното отношение към близките ще стане повод за противоречия.

Лъв

Тонусът ви е леко нестабилен. Преценявайте възможностите си и не се опитвайте да „шашнете света“ с нечувани постижения. За повечето сериозни задачи ще ви е нужна помощ. Ще си осигурите, ако се преборите с честолюбието си.

Дева

Събитията ще са противоречиви. С практическите задачи ще се справите по най-добрия начин, но личните отношения ще са доста хладни и лишени от емоция. Не задавайте излишни въпроси. Поведението на любимия човек ще ви подскаже какъв е проблемът.

Везни

Преди обед ще е много лесно да реализирате замислите си и успехите ще ви заредят със самочувствие. Не говорете за постиженията си, ще навредите на личните отношения. Поинтересувайте се от проблемите на любимия човек, проявете съпричастност.

Скорпион

Приятелите изненадващо може да ви поканят да участвате в някакво развлекателно мероприятие или кратко пътуване. Не отказвайте. Ще се получи истинско приключение, което дълго ще си спомняте.

Стрелец

Близки хора ще ви помолят да дадете мнение за сделки, които уреждат. Вземете участие, най-вероятно и вие ще получите облаги, но след време. След обед може да получите неприятна новина. Проучете всички подробности, преди да изразите мнението си.

Козирог

Ще се наложи почти изцяло да промените плановете си. Приятел в беда ще ви потърси за помощ. Няма да е изцяло по силите ви, но ще съумеете да организирате и други участници в процеса като до някъде ще овладеете ситуацията.

Водолей

От вас зависи да си осигурите един спокоен ден и да го употребите за любимите си занимания. Изключете телефона, компютъра, че и звънеца на входната врата. Дайте път на въображението си и „заредете батериите“. Не ви се случва всеки ден.

Риби

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Може да попаднете в неприятна ситуация, произшествие. Ще ви остави лош спомен, дори и да не ви засегне пряко. Не се конфронтирайте с близките си.