Хороскопи 22.09.2018

Овен

Опитайте се да запазите дистанция спрямо хора, които непрекъснато се оплакват или се опитват да ви „слагат прът в колелата“. Не забравяйте, че пречат онези, които обикновено завиждат. Заслужава ли си да пилеете енергия за тях?

Телец

Със сигурност ще се наложи да се справите с някое и друго затруднение, но го направете с привичното си спокойствие и не си позволявайте прояви на агресия. Не приемайте помощ от случайни хора. Разчитайте само на проверени приятели, които не биха ви подвели.

Близнаци

Опитайте се да си създадете някакъв що-годе приличен график дори и да сте в почивка. Ще опадате на различна информация в социалните мрежи, но не я приемайте изцяло за „чиста монета“, защото след като я приложите може да се окаже, че сериозно сте си навредили.

Рак

Има вероятност днес да получите някакви допълнителни финансови постъпления. Не бързайте да ги харчите, подредете още веднъж приоритетите. Може да се окажат подходящи за печеливша инвестиция. Не забравяйте дадените обещания, ще ви ги напомнят, но с огорчение.

Лъв

Ако е възможно днес да излезете сред природата, да си организирате кратко пътешествие до непознато място или да се занимавате със спорт, то направете го. Някой от роднините ще се опита да обсъжда с вас въпрос, който ви е неприятен. Потърсете любезен начин да го отложите за друг ден.

Дева

Заемете се със битова задача, която от известно време отлагате и се опитайте да я довършите. Някой от близките ще има проблеми и ще се опита да прехвърли върху вас лошото си настроение. Оставете го да се успокои и след това разговаряйте, а ако е възможно изобщо не се занимавайте.

Везни

Помислете дали не е възможно да използвате този ден изцяло за себе си. Да се погрижите за здравето и външния си вид, да си организирате разходка или пикник с подходяща компания. Да направите, ако не всичко, то поне част от нещата, които ви харесват. Ще се почувствате „като нови“.

Скорпион

Прословутият ви „вътрешен глас“ днес може да замълчи и да не ви подсказва правилните решения. Не се занимавайте със сложни неща. Намалете темпото и правете само онова, за което сте сигурни, че дори да допуснете грешки, няма да са фатални.

Стрелец

Проявете предпазливост към хора, които познавате от скоро и още повече към непознати. Не пренебрегвайте вероятността да станете жертва на измама. Не споделяйте лична информация и не приемайте покани за връзка в социалните мрежи, освен ако не са от хора, които познавате и реално.

Козирог

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да възстановите лична връзка или да изясните причината за влошаването й. Всичко ще стане бързо и успешно, ако не се опитвате да заблуждавате нито себе си, нито събеседника си. Най-важното е да решите какво точно искате.

Водолей

Буквално след като се събудите ще установите, че е нужно да се справите с поредица дребни, но изискващи време задачки. Не се пришпорвайте, редувайте работа с почивка. Както преумората, така и отлагането на важните неща ще са ви вредни, не изпадайте в крайности.

Риби

Много малко е нужно, за да с създадете удобства, които ще ви зарадват. Направете го и едва тогава мислете за задълженията. Ще се запознаете с човек, който ще ви впечатли с начина си на мислене. Възможно е познанството да се превърне в стабилно приятелство.