Хороскопи 20.07.2019

Овен

За по-голямата част от намеренията си сте достатъчно независими и ще можете да взимате решенията си самостоятелно. Външните обстоятелства няма да ви възпрепятстват. Творческите занимания дори и трудни ще са ви приятни. Игнорирайте възможността да ви въвличат в лични конфликти.

Телец

Нечие посещение или телефонно обаждане ще ви зарадва. Може да е приятел от далече, съученик, когото не сте виждали отдавна или колега от предишно работно място. Ще успее да ви зареди с трайно добро настроение. Повод за усмивка може да стане и изгодна покупка с практическо предназначение. Не е подходящо да започвате разговор за изясняване на личните отношения.

Близнаци

Ще се редуват разни дребни занимания, но в края на деня ще сте доволни от себе си. Ако отдавна се опитвате да спечелите нечие внимание, а и нежни чувства, най-вероятно ще постигнете целта си. Онези от вас, които са в напрегнати отношения с любимия човек, ще успеят да се справят с проблема. Не прекалявайте с покупките.

Рак

Спокоен и предвидим ще е днешния ден. Не е изключено да получите мил, но абсолютно безполезен подарък. Реагирайте с усмивка и без коментар. За семейните представители на вашия знак е препоръчително да организират разходка сред природата с близките си. Необвързаните не бива да изпадат в състояние на самосъжаление.

Лъв

Контактите ще са интензивни, но не очаквайте прекалено много от новите си познати. Даже запазете дистанция и не говорете за себе си. Ще предотвратите възможността да ви вкарат в интрига. Не се включвайте в състезания, няма да сте доволни от представянето си.

Дева

Няма да се наложи да се справяте със сериозни проблеми, а със скучни битови задължения. Вършейки ги по инерция може да счупите или повредите нещо. Дайте си тайм-аут и се заемете с нещо по-приятно като например хобито си. Не приемайте покана за среща с човек от миналото.

Везни

Пригответе се за изненади, ако възнамерявате да пътувате. Ще са по-скоро комични и абсурдни, отколкото неприятни, но ще ви забавят и няма да пристигнете в предполаганото от вас време. Не е подходящо точно днес да започнете ремонт, но можете да подготвите обезпечението за него.

Скорпион

Подчинете се на вдъхновението си и направете онова, от което до момента сте се страхували. Изпробвайте възможностите си в не практикувани и непознати сфери. Може да не постигнете кой знае какво, но със сигурност ще се позабавлявате на воля.

Стрелец

Няма да имате неприятни преживявания, ако сте решили да прекарате днешния ден у дома с близките си. Ако сте решили да пътувате някъде, обаче, със сигурност ще попаднете в капана на трафика. Имайте го пред вид, ако сте канени на някакво тържество, на което не е желателно да закъснявате.

Козирог

Първоначално се опитайте да си осигурите достатъчно сън и почивка. Прегледайте ангажиментите си и не се заемайте с такива, които няма да успеете да довършите днес. Погрижете се за външния си вид, ако ще присъствате на някакво парти, но без да прекалявате с проявите на суета.

Водолей

Настроението ви е ведро, но не прекалявайте с чувството за хумор, особено спрямо хора, които са чувствителни към по-остри шеги. Избягвайте разговорите на финансови теми с членовете на семейството. Ще си развалите отношенията, вместо да получите отговори на въпросите си.

Риби

Не очаквайте благодарност, ако сте намислили да зарадвате по някакъв начин близките си. Направете го за собствено удоволствие. В същото време не е желателно да участвате в благотворителни акции. Ще откриете някаква нередност и ще се почувствате измамени и разочаровани. Въздържайте се от разговори, целящи изясняване на личните отношения.