Хороскопи 12.11.2018

Овен

Съобразявайте се с настроението на околните. Колкото по-спокойни са отношенията, толкова по-добре ще си свършите работата. Не е подходящо днес да се занимавате с дейности, изискващи участието на посредник.

Телец

Не разчитайте на късмет, а на постоянство. Може да се наложи да правите няколко опита, за да постигнете резултата, който сте си набелязали. Мислете логично и се базирайте само на реални данни, а не на предположения.

Близнаци

Заемете се с решаването на въпроси с дългосрочен ефект. Не разчитайте на случайности и не пренебрегвайте подробностите, след време ще се окажат твърде важни. При спорове от личен характер не превръщайте „мухата в слон“.

Рак

Не се движете „срещу течението“. Търсете баланс между своите и публичните или фирмени интереси. По благоприятно стечение на обстоятелствата ще можете да възстановите добрите си отношения с някого, с когото сте в конфликт. Възползвайте се.

Лъв

Много скучен ден. През цялото време ще се налага да се занимавате с познати и досадни задачи, но във ваша полза е да сте старателни и да не допускате грешки. Бъдете внимателни. Наблюдават ви и може да се възползват от всеки ваш пропуск.

Дева

Не отлагайте нищо от днешните си задължения. Тръгвайте от лесното към трудното. В началото на деня енергетиката ви ще е стабилна, но постепенно умората ще си каже думата. Залагайте на собствения си опит.

Везни

Настроението ви е нестабилно, намалете контактите. Не общувайте с хора, излъчващи негативизъм. Ако не сте сигурни в някое свое решение и не е спешно е по-добре да го отложите докато възстановите хармонията между физическото си и психическо равновесие.

Скорпион

Отстоявайте интересите си, но без да накърнявате чуждите. Отстоявайте и принципите си. Следвайте собствена линия на поведение и не позволявайте на никой да злоупотребява с добрината и търпението ви.

Стрелец

Не се занимавайте с финансови операции днес. Не давайте и не взимайте пари на заем, не правете скъпи покупки. Концентрирайте се към детайлите на сделките си преди да пристъпите към окончателното им подписване.

Козирог

Отношенията с шефът няма да са от най-дружелюбните. Вероятно ще ви притиска да правите нещо, което не е ваша работа. Не тръгвайте към директна конфронтация, опитайте се да откажете аргументирано и в рамките на добрия тон.

Водолей

Тонусът в е нестабилен и сте зависими от външни фактори. Днес може да се представите зле даже там, където се чувствате сигурни. Преценявайте обективно действията си, за да не си навредите от прекалена самоувереност.

Риби

Доста динамичен и полезен за вас ден. Ще се проведе дебат свързан с текущите права и задължения на целия ви екип. Слушайте внимателно и се възползвайте от чуждите грешки. Прекрасен шанс да коригирате собствените си такива.