Хороскопи 16.06.2019

Овен

Ако от известно време ви безпокои сложна тема, която трябва да обсъдите с половинката си, то сега е подходящият момент да го направите. Ще улесните нещата, ако организирате разходка сред природата „на четири очи“. Важното в случая е да сте само двамата, за да се избегне намесата на други членове от семейството.

Телец

Интересите ви днес са насочени към мистика, приключения, езотерика. Даже по-консервативните представители на вашия знак ще са склонни да фантазират, да пренебрегнат някои утвърдени правила. За щастие, последствията няма да се фатални, а денят ще е наситен с необикновени преживявания.

Близнаци

Ще съумеете да изгладите някакво противоречие с партньори, които са по-влиятелни или по-квалифицирани от вас, благодарение на личния си чар и обаяние. Не се старайте да изпъквате днес, присъствието ви така и така ще бъде забелязано. Възможността за романтични преживявания не е за пренебрегване.

Рак

Предприемайки най-обикновена разходка ще имате възможност да се включите в благотворително мероприятие или нещо, свързано с екологията. Информирайте се за организаторите и целта на акцията. Участвайте с умерен оптимизъм без да превишавате материалните си възможности.

Лъв

Предстои един интересен ден, независимо дали имате предварителни планове ли не. Най-вероятно ще се окажете в компания на хора, с които имате еднакви интереси или начин на мислене. Общуването с тях ще ви зареди с надежди, увереност в собствените ви възможности, а не е изключено да е съпроводено и с любовни емоции.

Дева

Важните събития ще са свързани с член от семейството или с домашни занимания. Ще ви е нужно време, за да свършите неотложни дейности за дома, вилата си или поземлен участък, който обработвате. Не се преуморявайте, приобщете близките си към всички ваши текущи задачи.

Везни

Спонтанно хрумване за кратко пътуване към непозната местност ще ви подтикне да изоставите набелязаните за днес задачи. Споделете с любимия човек и близките си, със сигурност ще получите одобрението им. Ако някой от тях е в лошо настроение най-после ще сподели причините и ще имате възможност да помогнете.

Скорпион

Непредвидено събитие, подарък или словесна оценка на работата и постиженията ви ще е компенсация за наскоро преживени неприятности. Ще имате възможност да се насладите на удоволствия с духовна насоченост. Обсъждайте важните решения с любимия човек.

Стрелец

Началото на деня ще е спокойно и свързано с уреждане на битови въпроси с практическо приложение. Мнението ви за начина и приоритетите може да се различава от това на близките. Ще ги убедите в аргументите си, ако разговаряте спокойно. Не преувеличавайте приноса от личното си участие в общите дейности.

Козирог

Хората от най-близкото ви обкръжение ще забележат, че сте много по-романтични от обикновено. Възможно е само вие да не забележите леката промяна в поведението си. Прекрасно е, че разгръщате въображението си, но не се надявайте да реализирате всички фантазии. Част от тях ще са свързани с хора от миналото, които едва ли ще се въодушевят от идеите ви.

Водолей

По благоприятно стечение на обстоятелствата ще установите, че критичните изказвания на близките, отнасящи се до черти от характера ви, са били основателни. Ще стигнете до убеждението, че е добре да предприемете някои промени и че сте в състояние да ги реализирате. Ако решите да разговаряте по въпроса, то направете го в нестандартна обстановка.

Риби

Без никаква видима причина може да загубите вяра в собствените си сили, макар и за кратко. Помислете кое или какво е оказало влияние върху настроението ви и наистина ли е толкова важно, колкото си представяте. Анализирайте също стойността на постиженията си. Причина за песимизма е прекаленият ви идеализъм, с който сте в състояние да се преборите.