Рапърите Григовор, Гена и Жлъч с песен за времето преди Ковид реалността. "Яки хора, добри времена" е последната песен, чрез която по свой начин те искат да ни напомнят, че ако сме отговорни, скоро всички ще сме заедно отново.

"Песен, която говори за времето преди и за времето след тази ситуация. Когато я направихме аз си мислех: Нямам търпение всичко това да се разкара, да премине, да се справи човечеството с този прилепски грип и да може човек да си пусне тази песен, и да се усмихне", сподели Жлъч.

Въпреки че единият е завършил маркетинг, а другият е учил културология, двамата вървят по пътя на хип хопа вече повече от 10 години. Трудностите през които минават хората сега, си струват да бъдат отбелязани по някакъв начин, смята Жлъч.

А пандемията се отразява положително на творчеството, но не и на представянето му.

"Много ни липсват участията, много ни липсват хората. Аз лично се сещам всеки ден за това и ми става тъпо, но чакаме, какво да се направи. И със сигурност ще е много по-яко като се случи", коментира Гена.

Музика за всякакви възрасти, така рапърите определят своето творчество. А в песните, които правят, се надяват хората да откриват нещо ново за себе си при всяко слушане.

Вижте повече в репортажа на Анелия Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase