След колаборации с Кристо и Dim4ou, изпълнителката Ivy (Ива Атанасова) атакува класациите с ново парче, озаглавено "Boom, Boom". Продуцент, мениджър и издател е Денис Касъмов и неговата музикална компания BG MUSIC.

Проектът е сатиричен, като осмива социални прищявки и човешки пороци, неизменна част от съвременното общество.

Видеото изобразява скандалната българска версия на американската мечта. Ivy влиза в ролята на глезена богаташка стил Парис Хилтън. Американски квартал, американска къща, множество екзотични за нашите географски ширини американски автомобили и мотоциклети, традиционно българско тупане на килим в американски фронт ярд, касичка прасе, родни кифли, изобилие от пудра, чертожни материали, наказателна бригада и автентичен пернишки винкел тип вария са само малка част от застъпените елементи.

Метафорично се появява и приказният персонаж с необикновено голям нос – Буратино.

В ролята на партньор на певицата умело се въплъщава топ гримьорът на звездите Цецо Андреев. Това е първата публична проява от негова страна в подобно амплоа, въпреки че самият той е възпитаник на Национално училище по изкуства "Панайот Пипков" и наистина притежава таланти и в тази област.

Режисьор на лентата е ShoSho. Бийтът, музиката и аранжиментът са дело на Jay Cee, а текстът на самата изпълнителка.

Коментари Напиши коментар

8

Neznaen

преди 10 месеца

Някой може ли да определи стилът? Нещо между рап, чалга и регатон...?

7

Анонимен

преди 10 месеца

Очаквах някакъв замисъл във видеото, а то само светкавични сцени. Нищо не разбрах, че той Устата в розовия костюм в маалата направи по стойностен клип.
ПП ей сега ще си го пусна , да си оправя след тая боза

6

Komentator

преди 10 месеца

Първо прочетох статията и ми се стори изключително стойностно и нужно да бъде изслушано това парче.... пускаш и’: бум бум фукам фукам на майката се фукам и на врататати ще чукам!!! Без капка злоба или завист към успехът на това момиче, но би ме било срам да се подпиша, че съм участвал в създаването на тази песен... даже ме е срам да кажа, че съм я изслушал